Flytning til Toronto

Danskere, som flytter til Toronto, vil hurtigt finde ud af, at de er kommet til en af Canadas mest udviklede byer. Torontos indbyggere, infrastruktur, arkitektoniske raffinementer og kosmopolitiske kultur gør byen til en af de mest populære byer at flytte til.

For at hjælpe dig med at påbegynde dit nye eventyr kommer her svar på nogle af de spørgsmål, du nok sidder med. 

Hvor ligger Toronto?

Toronto ligger mellem de Store Søer Huron og Ontario. Søerne er et af kontinentets karakteristiske vartegn, og mange turister valfarter dertil for at vandre, svømme og sejle.  

Hvilke jobmuligheder kan jeg finde i Toronto?

Byen er centrum for Canadas arbejdsunivers og hjemsted for en lang række store banker. Danskere, som er på udkig efter arbejde inden for film, handel og finans, bioteknologi, luftfart, medier og kommunikation samt IT vil opdage, at Toronto er et fantastisk sted at bygge videre på deres karriere.

Fortæl mig om arkitekturen  

Toronto centrum er et af de tættest befolkede indre byområder i Nordamerika og byder på nogle af verdens mest luksuriøse beboelsesmuligheder for nytilflyttere. CN tower kan ses, uanset hvor i byen man bor. Canadierne påstår, at det er mere eller mindre umuligt at fare vild i byen, hvis man orienterer sig efter tårnet, og det kan være en stor hjælp for folk, som lige er flyttet til byen.

Hvad er de vigtigste kulturattraktioner? 

Kunst og kultur står i høj kurs i Toronto med mere end 50 ballet- og dansekompagnier, seks operakompagnier, to symfoniorkestre og en lang række teatre og Shakespeare-trupper, som optræder under åben himmel. 

Besøg vores hjemmeside for at få mere information.