Tips fra dem som har prøvet internationale flytninger!

Overvejer du at flytte til udlandet? ECA International har undersøgt hvilke udfordringer ”expats” er stødt på under selve flytningen. Via de udfordringer andre har haft, kan dette måske hjælpe til at din egen flytningen forløber nemt.
Høje leveomkostninger!
Ifølge undersøgelserne fra ECA International glemmer mange “expats” at undersøge leveomkostninger i det foretrukne land. En mulighed er, ikke kun at benytte det nærmeste supermarked da man mange gange betaler for meget. Undersøg dit lokalområde og du vil have mulighed for at finde billigere alternativer.
Kvalitet og tilgængelighed!
Brug tiden, inden du tager afsted, på at undersøge hvilke varer og forretninger der er tilgængelig på din nye destination. På den måde kender du til de lokale varer, og undgår at bruge unødig tid og ressourcer på, at lede efter dine foretrukne varer, men kan med det samme benytte alternativer.
Boligmarkedet!
Du har højst sandsynligt en ide om hvilken type bolig du ønsker at bo i. Men denne bolig er muligvis ikke tilrådighed eller indenfor dit budget. Vi anbefaler at du afstemmer dine forventninger til boligmarkedet gennem planlægning, undersøgelser samt råd fra en uvildig kilde som kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted.
Transport!
Undersøg de lokale transportmuligheder inden du tager afsted. Du flytter muligvis til et område som ikke nemt tilgængelig offentlig transport og du skal derfor køre i bil til alt. Vær sikker på at du er tilfreds med transportmulighederne i dit nye område.
Udover at hjælpe med flytningen, kan Crown også assistere med support når du ankommer gennem vores Settling In services. Dette kan hjælpe med at gøre din flytning så gnidningsfri som mulig.