Please select the country

Vårt kontor i Stockholm

Crown Relocations teamet i Stockholm erbjuder dig personlig service och support som är nödvändig för att en flytt ska bli så smidig som möjligt. 
 
Med stor erfarenhet förstår vi på Crown vilken omställningen det kan vara att flytta hela sitt liv till en ny stad eller till om med till ett nytt land. Därför kan vi på Crown göra så att din resa känns tryggare och samtidigt tar vi hand om dina tillhörigheter på bästa sätt. Vi hjälper dig även med support så att du kan installera dig på bästa sätt i ditt nya land. 
Crown Sverige stödjer aktivt Barncancerfonden.
 
Certifikat: ISO 9001. ISO 14001 
 
Stockholms verksamhet är koldioxidneutrala 

Kontakt med din move manager

Den första personen du kommer att träffa eller prata med från vårt kontor är din personliga move manager. Your Move manager guidar dig genom hela processen och hjälper dig utefter dina specifika behov. Vi börjar med att besiktiga ditt hem för att fastställa vad du vill ta med dig och därefter kommer vår utbildade personal för att packa och transportera ditt gods. 
 
Har du frågor kring hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt med din flytt är du välkommen att ringa eller maila så ska vi se till att på bästa sätt svara på dina frågor och även skicka dig en offert. 

Services offered

Office hours

Monday - Friday, 8:00am – 5:00pm

Free Moving Quote

The First Step on Your
New Adventure

  • Your enquiry is handled by an expert advisor
  • Form only takes one minute to complete
  • Crown operate in over 200 locations worldwide
..everything went like clockwork and times were all on schedule..;