Valitse maa

Yhä useammat nuoret ammattilaiset ympäri maailmaa päättävät muuttaa työn perässä aina aurinkoiseen Dubaihin. Kun tuloveroa ei ole ja palkat ovat hyviä, ei ole vaikea ymmärtää, miksi moni lähtee luomaan uraa tänne Arabiemiirikuntien kaupunkiin.

Kultaiseksi kaupungiksi kutsuttu Dubai on jo vuosikausia houkuttelut ihmisiä eri puolilta maailmaa, ja suurin osa sen asukkaista onkin ulkomaisia työntekijöitä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen Dubaihin töihin tuleva löytää sieltä ison ekspatriaattiyhteisön, mikä helpottaa uuteen maahan kotoutumista.

Monia kiehtoo Dubaissa myös sen jatkuva laajentuminen ja kehitys. Kaupungissa on paljon uramahdollisuuksia niille, jotka pystyvät muuttamaan sinne. Suurin osa kaupungin tuloista tulee rahoituspalveluista, rakennus- ja lentokoneteollisuudesta, matkailusta ja kiinteistöalasta. Nämä kaikki edellä mainitut ovat edistäneet Arabiemiirikuntien nousua maailman rikkaimpien maiden joukkoon.

Dubaissa on myös joitakin maailman kuuluisimpia rakennuksia, kuten Dubai Mall. Tästä maailman suurimmasta ostoskeskuksesta löytyy varmasti kaikki mitä kuka tahansa on etsimässä. Ostoskeskuksessa on myös Dubai Aquarium & Discovery Centre, mereneläviin erikoistunut akvaariokeskus. Dubaissa on myös maailman korkein rakennus, Burj Khalifa, joka kohoaa 828 metrin korkeuteen. Sieltä löytyy myös maailman korkein hotelli: 355 metriä korkea JW Marriott Marquis Dubai.

Toinen syy, miksi monet ihmiset suuntaavat tänne mahtipontiseen ja aurinkoiseen kaupunkiin, on maailman alhaisimpiin kuuluvat rikollisuusluvut. Tämä johtuu maan tiukoista, monelta osin muslimikäytäntöihin perustuvista säädöksistä. Kaupunkiin muuttavien odotetaan noudattavan näitä säädöksiä. Jos olet muuttamassa Dubaihin, muista tutustua paikallisiin lakeihin etukäteen.

Jos mietit Dubaihin muuttamista ja haluat lisätietoja sinne asettautumisesta, aloita uuteen seikkailuun valmistautuminen lukemalla lisätietoja alueen oppaastamme. https://www.crownrelo.com/intl/en-fi/moving-to-uae/dubai

Ilmainen muuttotarjous netissä

The First Step on Your
New Adventure

  • Your enquiry is handled by an expert advisor
  • Form only takes one minute to complete
  • Crown operate in over 200 locations worldwide
..everything went like clockwork and times were all on schedule..;