Kies het land

Emigreren naar Australië?

Overweegt u te verhuizen naar Australië of staat het al vast dat u gaat emigreren naar Australië? Crown Relocations heeft als internationale verhuizer ruime ervaring met de oversteek van Nederland naar het "zonverbrande land" dat al decennia lang een aantrekkingskracht heeft op Nederlanders met een avontuurlijke inslag. Australië kent een fascinerende schoonheid die verankerd ligt in een paradox. Het is het grootste eiland ter wereld, maar het kleinste continent. Het is één van de jongste Westerse landen, maar het kent 's werelds oudste cultuur (de eerste Aboriginals kwamen hier 50.000 jaar geleden aan).

Veel delen van Australië zijn vatbaar voor bosbranden, droogtes en overstromingen. Maar in de, op het eerste gezicht onherbergzame omgeving, groeien wel 27.000 soorten planten (in vergelijking met 1.700 soorten in Engeland). Het is ook de enige plaats ter wereld waar u nog levend bewijs kunt zien van stromatolieten, de eerste vormen van leven op de planeet.

Het kent grote gebieden van open binnenland, maar het is grotendeels onbewoond. In dit ongelooflijk ruime land, leeft het grootste deel van zijn 22,5 miljoen bewoners opeengepakt in de zuidoostelijke kuststeden van Australië. Met zo'n 2,8 mensen per vierkante kilometer, doet dit absoluut niets af aan de Australische kwaliteit van leven. Het land gedijt door de opbrengsten van de mineraalrijke erfenis. De steden behoren tot de mooiste ter wereld. In 2012 werd Melbourne voor de tweede keer door de Economist Intelligence Unit uitgeroepen tot meest leefbare stad ter wereld. Maar ook Adelaide en Brisbane zijn steden met karakter.

Carrière maken in Australië en verhuizen

Australië cultiveert met trots zijn levendige en multiculturele samenleving. Er wonen 200 nationaliteiten in Australië en de inwoners zijn groot liefhebber van kunst, cultuur en sport. Het land doet ook goede zaken; Australië kent al meer dan twee decennia ononderbroken economische groei, heeft een lage inflatie en lage werkloosheid. Dit maakt het land tot een interessante emigratie bestemming. Voor uw werk emigreren naar Australië om daar uw carrière voort te zetten? Neem gerust contact op met de emigratie-consultants van Crown Relocations. Zij kunnen u alles vertellen over de voorwaarden om te emigreren naar Australië.

Australië is een zeer populaire locatie, vooral voor jonge gezinnen die een nieuw leven in de zon willen beginnen. Maar wat zorgt ervoor dat het bovenaan de lijst staat? Australië kent een makkelijke outdoor lifestyle, maar het is ook een land waar u makkelijk zult wennen. Australiërs spreken Engels, hebben dezelfde culturele iconen, spelen cricket en rugby en houden van wijn.

De grootsheid van Australië heeft zijn onweerstaanbare aantrekkingskracht voor reizigers en emigranten al meer dan vijftig jaar behouden. In de jaren ’50 van de twintigste eeuw bood de regering van het Verenigd Koninkrijk ondersteuning aan bij emigratie naar Australië om zo hoog opgeleide mensen naar het land te trekken. Dit overheidsprogramma is inmiddels al lang afgelopen, maar het is nog steeds relatief eenvoudig voor Nederlanders om naar Australië te emigreren.

Crown Relocations regelt internationale verhuizing tot in puntjes

Crown Relocations ondersteunt bij alle emigratie gerelateerde zaken. Van het regelen van een visa, het verschepen van uw huishoudgoederen, tot het vinden van een huis en een school voor uw kinderen. U hoeft het niet alleen te doen. Crown Relocations helpt u graag op weg met de verhuizing naar Australië. Wij voorzien u van de juiste informatie en benodigde documenten voor de douane en houden rekening met uw planning.

Australië heeft emigranten veel te bieden. De meeste mensen kiezen ervoor om in een van de onderstaande bloeiende steden te wonen.

Wilt u meer weten over de kosten om te emigreren naar Australië? Vraag via deze pagina direct een vrijblijvende prijsopgave aan wanneer u wilt verhuizen naar Australië.

Adelaide

Adelaide

Adelaide, omhuld door een uitgestrekt gebied geïnspireerd op de Engelse landelijke tuinen, is een pittoreske stad met prachtige boulevards en...
Crown-relocations-australia-brisbane

Brisbane

Brisbane, the River City, lies roughly halfway up Australia’s scorching East Coast. The city’s history meanders back to 1824 when it was first...
Melbourne

Melbourne

Bij de uitmonding van de indrukwekkende Yarra-rivier, leunende op de tegenwinds waaiende baai van Port Philip, is Melbourne de zuidelijke "tuinstad"...
Perth

Perth

Perth, hoofdstad van westelijk Australië, ontvouwt zich rustig van de monding van de Swan-rivier langs de Swan-kustvlakte.

Gratis Prijsopgave Verhuizing

De eerste stap naar uw
nieuwe avontuur

  • Uw aanvraag wordt behandeld door een consulent
  • Gemiddelde resttijd voor het invullen: 1 minuut
  • Met 200 locaties en medewerkers ter plaatse in bijna 60 landen, brengen wij u en uw gezin naar uw plaats van bestemming. Wij zijn hier om u te ontzorgen.
Alles verliep soepel en volgens plan. ;