Kies het land

Het vasteland van China is, met zo'n 1,3 biljoen mensen die er leven, het dichtstbevolkte land ter wereld.

Het is een land dat in de afgelopen jaren snel ontwikkeld is. Als u naar China verhuist, zult u een groot contrast merken tussen spraakmakende wolkenkrabbers en tijdloze traditionele gebouwen.

Het hangt natuurlijk af van de stad waar u naartoe verhuist, maar u zult de uitgestrektheid, de bevolkingsdichtheid en de algemene chaos van China opmerken, al zult u ook het tempo van de ontwikkeling en de algemene energie van de plaats zien.

De officiële taal van China is het Mandarijn, al worden er ook een aantal regionale dialecten gesproken. In de belangrijkste steden kunt u zich waarschijnlijk ook wel redden met alleen Engels, maar het is hoe dan ook aan te raden ten minste een beetje Mandarijn te leren om de tijd die u in China doorbrengt zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Chengdu

Chengdu

Chengdu, de hoofdstad van West-China, is gesitueerd in de vruchtbare Chengduvlaktes tegen een indrukwekkende achtergrond van de Longmen en...
Dalian

Dalian

In een regio die bekend staat om zijn appel- en kersenboomgaarden ligt de kuststad Dalian.
Guangzhou

Guangzhou

Guangzhou, de grootste stad in Zuid-China, ligt aan de Pearl River ten noordwesten van Hong Kong.
Harbin

Harbin

Harbin, de ijsstad, is bekend vanwege de pittoreske Russisch beïnvloede architectuur, zijn magnifieke ijssculpturen en het bitter koude klimaat.
Nanjing

Nanjing

Aan de oevers van de Qinghai-rivier in de Yangtze delta gehouwen, ligt Nanjing, de tegenwoordige hoofdstad van de provincie Jiangsu.
Beijing

Beijing

Beijing, hoofdstad van de Volksrepubliek China, is een van de meest dichtbevolkte en snelst groeiende steden ter wereld. Ook al is het virtueel...
Qingdao

Qingdao

Qingdao, het "groene eiland", is waarschijnlijk het meest bekend vanwege zijn beroemde TsingTao brouwerij - een overblijfsel van de Duitse bezetting...
Sjanghai

Sjanghai

Shanghai, de dichtst bevolkte stad ter wereld, ligt in de naar alle kanten uitgroeiende Yangtze delta. Het heeft de sporen van zijn opium-getinte...
Suzhou

Suzhou

Suzhou, het "Venetië van het Oosten", is een stad die gekenmerkt wordt door water.
Tianjin

Tianjin

Tianjin, ongeveer een uur met de trein vanaf Beijing, is de kant die China wil laten zien aan de rest van de wereld.
Xiamen

Xiamen

Pittoresk, met bomen afgezette zandstranden bakenen , de idyllische stad Xiamen in Fujian, de zuidoostelijke provincie van China, af.

Gratis Prijsopgave Verhuizing

De eerste stap naar uw
nieuwe avontuur

  • Uw aanvraag wordt behandeld door een consulent
  • Gemiddelde resttijd voor het invullen: 1 minuut
  • Met 200 locaties en medewerkers ter plaatse in bijna 60 landen, brengen wij u en uw gezin naar uw plaats van bestemming. Wij zijn hier om u te ontzorgen.
Alles verliep soepel en volgens plan. ;