Kies het land

Crown Relocations
Snelle feiten

Crown is een wereldwijd bedrijf met multicultureel personeel gericht op kwaliteit en uitstekende service.

Bij Crown ondersteunen wij onze klanten wereldwijd via onze regionale hoofdkantoren en kantoren op 207 locaties in bijna 60 landen wereldwijd.

Door middel van die structuur kunnen we bedrijven en particulieren wereldwijd en lokaal ondersteunen met de service die ze nodig hebben.

Crown Worldwide Group is één organisatie en de bedrijven die de groep vormen, delen een algemene kwaliteit—de ervaring en het inzicht om alles te kunnen bereiken, van complexe tot routine kwesties.

Ons bedrijf met mensen over de hele wereld helpt u om wereldwijd mobiel personeel te managen, te zorgen voor wereldwijde overplaatsingen en veilig transport van kunst te garanderen of de integriteit van uw gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen.

Wat u ons ook vraagt, u kunt er zeker van zijn dat wij het goed doen.
Crown Worldwide Group bestaat uit afdelingen die elkaar aanvullen en zo zakelijke diensten over de hele wereld aanbieden.

Crown World Mobility

Wereldwijd mobiliteitsmanagement voor corporate activiteiten, inclusief belangrijke zakelijke uitzendingsservices—ondersteund door een uniek internationaal netwerk van kantoren en ervaren mensen.

Crown Relocations

Crown Relocations levert service op de plaats van bestemming, voor de verhuizing en administratie om personen en families te helpen bij een verhuizing over of binnen de grenzen.

Crown Records Management

Wij weten de waarde van het corporate geheugen/bestand/database maximaal te benutten door middel van opslag, actief management, slimme en tijdige distributie van informatie-onderdelen in het bedrijf.

Crown Fine Art

's Werelds eerste geïntegreerde logistieke kunstservice. De passie van Crown Fine Art voor kunst past bij de zorg voor het regelen van het transport en de veiligheid van de kunstschatten van de wereld.

Crown Logistics

Crown is gespecialiseerd in het verbeteren van toeleveringsketens in specifieke sectoren, van olie en gas tot hotels en exclusieve detailhandelaars. Onze services gaan van projectbeheer tot gespecialiseerde hantering, verzending, installatie en logistiek van derde partijen.

Crown Wine Cellars

Clubs met het Crown Wine Cellars (in China) staan bekend als die met’s werelds beste faciliteiten door hun toewijding, nauwkeurige hantering, opslag en distributie ook bij lange rijpingstermijnen, die bijdragen aan het ultiem genieten van wijn.

Crown Relocations
Snelle feiten

 

Gratis Prijsopgave Verhuizing

De eerste stap naar uw
nieuwe avontuur

  • Uw aanvraag wordt behandeld door een consulent
  • Gemiddelde resttijd voor het invullen: 1 minuut
  • Met 200 locaties en medewerkers ter plaatse in bijna 60 landen, brengen wij u en uw gezin naar uw plaats van bestemming. Wij zijn hier om u te ontzorgen.
Alles verliep soepel en volgens plan. ;