Kies het land

Met faciliteiten in bijna 60 landen zijn onze mensen beschikbaar aan het begin en einde van uw verhuizing

Met ervaring in alle aspecten van nationale en internationale relocaties, verzekert het personeel van Crown dat de verzending en de opslag van persoonlijke eigendommen professioneel en zorgvuldig worden behandeld.

Wij gebruiken verpakkingsmaterialen van de hoogste kwaliteit om persoonlijke eigendommen voor te bereiden, te transporteren en af te geven een straat verderop, in het land of in de wereld.

Nationale en internationale verhuisservices

  • Verzending van huisraad
  • Relocaties van huisdieren
  • Verzendingen van kleine bagage
  • Online traceringtools

Read more >

Veilige opslagfaciliteiten

Crown bezit en gebruikt meer dan 200 geavanceerde pakhuizen in meer dan 55 landen, met klimaatcontrole en moderne veiligheidssystemen om te beschermen tegen schimmel, meeldouw, ongedierte, water en diefstal.

Read more >

CrownCare Protection plannen

CrownCare Protection plannen voorzien u van de complete en allesomvattende dekking van uw bezittingen tijdens transport en na aankomst op uw bestemming. We zijn er trots op om onze CrownCare Transit, Personal Property, Vacant Home and Tenant Occupied Protection plannen te laten zien. Klik hieronder op het plan dat u interesseert voor meer informatie.

Read more >

Diensten op plaats van bestemming bij het settelen

De mensen van Crown op de werkvloer hebben de kennis en ervaring om u te helpen om dingen op de rit te krijgen in uw nieuwe huis op de best mogelijke manier. Vanaf de dag dat u landt, zullen ze u helpen om de weg te vinden en lokale kennis te vergaren en de vaardigheden om uzelf aan te passen aan uw nieuwe leven op een nieuwe plaats.

Read more >

Ondersteuning van werknemer en familie

Van onderwijsassistentie tot taaltraining en carrière-ondersteuning, met de hulp van Crown zullen u en uw gezin het leven in een nieuw land makkelijker vinden.

Read more >

Immigratieservices

Met kantoren in de hele wereld kunnen de immigratieteams van Crown helpen bij alle formaliteiten bij visa en vergunningen. Als bij een dynamische sportwedstrijd loont het om mensen te gebruiken die alle veranderingen in de immigratiewetgeving in de gaten kunnen houden.

Read more >

 

Gratis Prijsopgave Verhuizing

De eerste stap naar uw
nieuwe avontuur

  • Uw aanvraag wordt behandeld door een consulent
  • Gemiddelde resttijd voor het invullen: 1 minuut
  • Met 200 locaties en medewerkers ter plaatse in bijna 60 landen, brengen wij u en uw gezin naar uw plaats van bestemming. Wij zijn hier om u te ontzorgen.
Alles verliep soepel en volgens plan. ;