Kies het land

Op 4 februari 1965 begon de in Amerika Crown celebrating 50th-year anniversarygeboren Jim Thompson een verhuisbedrijf dat nu bekend staat als Crown. Vanuit een gehuurde kamer in Yokohama in Japan, breidde het bedrijf zich al snel uit naar Azië, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. Een halve eeuw later vieren de 5000 medewerkers van Crown de 50ste verjaardag van het bedrijf in 60 landen.

Het dienstenaanbod van Crown is in de loop der tijd sterk uitgebreid en bestaat nu uit zes merken: Crown Relocations, Crown World Mobility, Crown Records Managements, Crown Fine Art, Crown Logistics en Crown Wine Cellars.

En hoe ziet Jim Thompson de toekomst van zijn bedrijf? "Ik zie de toekomst zeer zonnig tegemoet. We zijn een stabiel bedrijf, we staan er financieel goed voor en we hebben een solide managementteam; we zullen blijven groeien. Crown is een betrouwbaar merk; dat hebben we in de afgelopen 50 jaar laten zien door belangrijke waarden altijd te respecteren."

Gratis Prijsopgave Verhuizing

De eerste stap naar uw
nieuwe avontuur

  • Uw aanvraag wordt behandeld door een consulent
  • Gemiddelde resttijd voor het invullen: 1 minuut
  • Met 200 locaties en medewerkers ter plaatse in bijna 60 landen, brengen wij u en uw gezin naar uw plaats van bestemming. Wij zijn hier om u te ontzorgen.
Alles verliep soepel en volgens plan. ;