Kies het land

Uw verhuizing plannen

Wanneer moet ik een prijsopgave regelen?
Hoe worden de kosten berekend?
Wat is bij de prijs inbegrepen?
Hoe ver van tevoren moet ik boeken?
Biedt Crown een wereldwijde relocatieservice?
Wat is het kwaliteitssysteem van Crown?
Biedt Crown een verzekering voor goederen tijdens het transport?

De verhuisdag

Zijn er voorwerpen van mijn verzending die verboden zijn?
Moet ik iets doen om de inpakdag voor te bereiden?
Pakt Crown al mijn bezittingen voor me in en uit?
Kan ik sommige bezittingen ook zelf inpakken?
Zal het inpakpersoneel de originele materialen gebruiken voor mijn apparaten of grotere items?
Kunnen mijn bezittingen worden opgeslagen in een van de pakhuizen van Crown?
Kan ik mijn verzending online volgen?
Wat gebeurt er wanneer mijn bezittingen op de plaats van bestemming aankomen?
Moet ik in het land van bestemming zijn om mijn bezittingen door de douane te laten gaan?

 

De meest gestelde vragen van mensen die een verhuizing plannen en wachten op de verhuisploeg worden hieronder beantwoord.

Neem even de tijd om door de lijst te scrollen aan de linkerzijde van deze pagina om te kijken of uw vraag al eerder gesteld is.

Uw verhuizing plannen

Wanneer moet ik een prijsopgave regelen?

Het is belangrijk om niet tot het laatste moment te wachten met het zoeken van een internationaal relocatiebedrijf. Geef uzelf ruim de tijd om prijsopgaven van relocaties te regelen, geef een relocatiebedrijf de opdracht en rond alle afspraken af.

Wij raden aan om minimaal twaalf weken voor de geplande verhuisdatum contact op te nemen.

Hoe worden de kosten berekend?

De kosten van een verzending per schip of weg zijn gebaseerd op het totale volume van uw goederen. Dit wordt berekend door het vermenigvuldigen van de lengte, breedte en hoogte van de items om een totaal volume in kubieke voet te verkrijgen.

Verzendingen per vliegtuig worden berekend op het actuele bruto gewicht of het volumegewicht van de goederen, afhankelijk van wat het grootst is.

Uw relocatieconsultant kan uw goederen accuraat opmeten tijdens de beraming en een prijsopgave van de relocatie geven op basis van deze meting.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Er zijn geen twee relocaties gelijk, dus de prijsopgave van Crown zal specifiek op maat gemaakt worden volgens uw persoonlijke eisen.

Maar sommige zaken zijn altijd inbegrepen:

 • Levering van al het nieuwe inpakmateriaal

 • Het inpakken van uw huisraad en persoonlijke eigendommen door getrainde, ervaren inpakkers

 • Voorbereiding van een gespecificeerde inventaris

 • Het ophalen bij u thuis

 • Het in kisten/containers plaatsen en het afleveren bij de terminal

 • De voorbereiding van alle export- en importdocumentatie voor het completeren van de douane- en agrarische toestemmingen

 • Betaling van de terminalkosten

 • Aflevering direct bij de opslag/woning binnen een straal van 50 km van de haven van bestemming

 • Het uitpakken en verwijderen van al het afvalmateriaal op de dag van aflevering, zoals vereist.

Het bedrag is exclusief alle importheffingen of belastingen die van toepassing zijn in verschillende landen, onderzoeken van quarantaine indien gevraagd of opslag indien noodzakelijk.

Uw relocatieconsultant zal dit graag uitleggen tijdens het consult.

Hoe ver van tevoren moet ik boeken?

In het meest ideale geval bevestigt u de data zo snel mogelijk, aangezien data vaak ver van tevoren geboekt worden.

Crown Relocations zal altijd proberen de door u gewenste data aan te houden, maar houd er rekening mee dat sommige dagen (in het specifiek de vrijdagen) drukker en duurder zijn dan andere dagen, dus het helpt als u flexibel kunt zijn.

back to top

Biedt Crown een wereldwijde relocatieservice?

Crown Relocations heeft meer dan 180 kantoren in bijna 60 landen, die allemaal met elkaar verbonden zijn door een algemeen bedrijfssysteem.

Tijdens een relocatie delen het Crown kantoor in de plaats van vertrek en het kantoor van Crown op de plaats van bestemming continu belangrijke informatie om te garanderen dat de relocatie een succes wordt.

Alle verplichtingen die voor vertrek aangegaan zijn, zullen uitgevoerd worden door het toegewijde personeel van Crown aan het andere einde van de verhuizing.

Wat zijn de kwaliteitsstandaarden van Crown?

Crown heeft de ISO-certificering verkregen in de meeste van zijn wereldwijde locaties.

Externe kwaliteitsonderzoeken worden uitgevoerd door vertegenwoordigers van ISO op regelmatige basis om te garanderen dat er aan de standaarden voldaan wordt en onze klanten altijd een service van hoge kwaliteit ontvangen.

Ons nastreven van service van de hoogst mogelijke kwaliteit heeft ertoe geleid dat Crown het QUEST Quality Management Program heeft ontwikkeld. Met onze geschiedenis en kennis van de relocatie-industrie heeft Crown een systeem kunnen creëren dat de standaard voor kwaliteit bepaalt.

Biedt Crown een verzekering voor goederen tijdens het transport?

Ook al pakt het professionele team van Crown uw eigendommen altijd zorgvuldig in, het is belangrijk om te onthouden dat uw goederen per schip, vliegtuig, vrachtauto of een andere transportmanier reizen—die elk risico's met zich meebrengt.

Voor uw gevoel van rust bieden we CrownCare, een transportverzekering die een dekking van de volledige vervangingskosten op een "deur-tot-deur" en "all risk"-basis biedt.

Naast het bieden van opties voor een lump-sum of volledig gedetailleerde inventaris, is extra bescherming verkrijgbaar om paren en sets, elektrische en mechanische storing en schade door schimmel en aanslag te dekken.

back to top

De dag van uw verhuizing

Zijn er voorwerpen van mijn verzending die verboden zijn?

Ieder land heeft zijn eigen beperkingen; maar als algemene regel zouden de volgende voorwerpen geen deel uit mogen maken van uw verzending:

 • Alcohol

 • Vuurwapens en munitie

 • Levensmiddelen, inclusief kruiden en specerijen

 • Gevaarlijke voorwerpen (met inbegrip van lijmen, ammoniak, bleekmiddelen, chloor, schoonmaakmiddelen, desinfecterende middelen, verven, ontvlambare middelen, gasflessen, insecticiden, thermometers met kwik, gemethyleerde spiritus, pesticiden, fotografische chemicaliën, onder druk verpakte items en verdunners)

 • Voorwerpen gemaakt van bedreigde diersoorten

 • Onverwerkt bont en huiden

 • Planten, gedroogde bloemen, bloembollen en zaden

 • Pornografisch materiaal

 • Grond of zand van wat voor soort dan ook

 • Zwaarden, speren, springmessen.

Houd er rekening mee dat bovenstaande lijst niet volledig is en dat Crown Relocations u per land kan adviseren over overige verboden items.

Moet ik iets doen om de inpakdag voor te bereiden?

Het Crown team met inpakexperts zal overal voor zorgen op de dag zelf.

Voor hun aankomst:

 • Verwijder alle items die u niet mee wilt nemen

 • Ontruim de garage, zolder en kelder

 • Ontkoppel koelkasten en vriezers en ontvries deze

 • Laat de wasmachine leeglopen

 • Verwijder houders en armaturen van de muur

 • Maak alle apparatuur voor buitengebruik goed schoon.

Vergeet niet om alle items die u bij zich wilt houden tijdens de reis apart te houden, met inbegrip van paspoorten, geld, reisdocumenten, belangrijke documenten, sieraden, waardevolle items en koffers.

De Crown's Relocation Planner bevat vele nuttige tips om u voor te bereiden op uw relocatie en zal aan u overhandigd worden tijdens het consult.

back to top

Pakt Crown al mijn bezittingen voor me in en uit?

Het inpakteam van Crown zal al uw goederen deskundig inpakken en klaarmaken voor de verzending.

Alle inpakkers zijn volledig getraind en zullen ervoor zorgen dat uw bezittingen goed beschermd en perfect veilig zijn gedurende het gehele proces van uw relocatie.

Op de plaats van bestemming pakken we uw goederen uit en zullen we al het afvalmateriaal verwijderen op de dag van aflevering bij uw nieuwe huis.

Het personeel gebruikt een kleurlabelsysteem op plaats van vertrek en bestemming om de dozen met de kamers te matchen. Kleurcodekaarten, die op de deuren van het huis op de plaats van bestemming gehangen worden, worden gematcht met stickers van dezelfde kleur op de dozen om het aflever- en uitpakproces te versimpelen.

Kan ik sommige bezittingen ook zelf inpakken?

Vanwege veiligheidsredenen accepteren vele landen geen verzendingen meer die ingepakt zijn door de eigenaar.

Daarbij komt dat schade die opgelopen wordt aan items die u zelf heeft ingepakt, niet gedekt wordt door de transportverzekering.

Wij raden ten zeerste aan om al uw huisraad en persoonlijke bezittingen in te laten pakken door Crown. Al het personeel van Crown is professioneel getraind en heeft jaren ervaring met het inpakken van de waardevolle eigendommen van personen.

Gebruikt het inpakteam de originele materialen voor mijn apparatuur of grote items?

Informeer uw Crew Supervisor, indien u nog originele dozen en inpakmaterialen heeft van uw apparaten of andere huisraad. Hij of zij zal de materialen inspecteren om te bepalen of uw items veiliger zijn door deze of onze gespecialiseerde materialen te gebruiken.

Kunnen mijn bezittingen worden opgeslagen in een van de pakhuizen van Crown?

Uw bezittingen kunnen zowel op de plaats van vertrek als op de bestemming worden opgeslagen, zoals noodzakelijk. Crown heeft ultramoderne faciliteiten op meer dan 180 locaties over de wereld, dus uw persoonlijke eigendommen kunnen specifiek ingepakt en verhuisd worden naar een opslagfaciliteit van Crown zo lang als u wilt.

back to top

Kan ik mijn verzending online volgen?

Alle wereldwijde faciliteiten van Crown zijn verbonden door een algemeen communicatie- en bedrijfsnetwerk.

Deze technologische investering betekent dat voor uw aankomst op de plaats van bestemming, het lokale Crown kantoor al de up-to-date informatie heeft over uw relocatie.

 

Volg deze link om de status van uw verzending in real-time te volgen.

Wat gebeurt er wanneer mijn bezittingen op de plaats van bestemming aankomen?

Voordat u vertrekt, zal uw Move Manager u de contactgegevens van uw coördinator van het Crown kantoor op de plaats waar u naartoe gaat verhuizen geven, samen met de details van de verzending en de geschatte datum van aankomst.

Bij aankomst in uw nieuwe stad zal er contact met u worden opgenomen door het lokale Crown kantoor die het inklaren zal coördineren, de status van de goederen zal bevestigen, een datum voor de aflevering zal regelen en de opslagvereisten zal doornemen.

Moet ik in het land van bestemming zijn om mijn bezittingen door de douane te laten gaan?

Many countries do require you to be present in order for your goods to clear customs, but different rules apply in each country.

Your Relocation Consultant will be able to confirm the regulations for the country you are relocating to. 

back to top

 

Gratis Prijsopgave Verhuizing

De eerste stap naar uw
nieuwe avontuur

 • Uw aanvraag wordt behandeld door een consulent
 • Gemiddelde resttijd voor het invullen: 1 minuut
 • Met 200 locaties en medewerkers ter plaatse in bijna 60 landen, brengen wij u en uw gezin naar uw plaats van bestemming. Wij zijn hier om u te ontzorgen.
Alles verliep soepel en volgens plan. ;