Kies het land

Checklist voor de verhuizing
Inpaktechnieken
Zorg dat uw verhuizing groen is
Top tien tips voor settelen
De emotionele achtbaan doorstaan
Verhuizen met tieners
Top tips voor reizigers
Top tips voor gepensioneerden
De technologie gebruiken om in contact te blijven
FAQs

Wij hebben in meer dan 50 jaar van alles meegemaakt

Iedere overplaatsing is een grote kans en het is onze taak om ervoor te zorgen dat u alles eruit haalt, vanaf het eerste moment. Met een wereld aan mensen met generaties verhuiservaring, hebben we geleerd hoe we kunnen helpen om de verhuizing tot een succes te maken.

Het is soms moeilijk zich niet mee te laten slepen in een achtbaan aan emoties, maar als u goed voorbereid bent—als u weet wat u te wachten staat—maakt u zich minder zorgen en kunt u eerder van de ervaring gaan genieten.

Kennis delen

Iedereen voorzien van nuttige en praktische informatie over een relocatie is van belang. En er is niets dat wij leuker vinden dan er zeker van te zijn dat iedereen voor vertrek alles heeft wat hij nodig heeft.

Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw overplaatsing. Wij hebben consultants in meer dan 200 locaties in bijna 60 landen die klaarstaan om u voorbereid te laten vertrekken.

Checklist voor de verhuizing

Wij hebben deze lijst met onze meer dan 50 jaar ervaring ontwikkeld en ook al zult u er waarschijnlijk iets aan willen toevoegen, het is een goed begin.
Lees onze checklist voor de verhuizing >

Inpaktechnieken

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke eigendommen veilig en goed verpakt worden en veilig zijn tijdens het transport of de opslag. Kom meer te weten over hoe we in iedere fase zorgen voor uw eigendommen.
Lees over onze inpaktechnieken >

Zorg dat uw verhuizing groen is

Steve Slade, Environmental Compliance Manager bij Crown Relocations, geeft wat tips voor een groene verhuizing en voor het kiezen van het beste verhuisbedrijf voor uw behoeften.
download > (pdf)

Top tien tips voor settelen

Een overzeese relocatie is een geweldige ervaring. Maar de drukte van de voorbereiding kan een cruciale overweging overschaduwen—hoe zorgt u ervoor dat uw verhuizing de meeste kans op succes krijgt?
download > (pdf)

De emotionele achtbaan doorstaan

Verhuizen is een heftige mix van opwinding en angst. Hoe meer u vooruit kunt plannen, anticiperen en weten wat u te wachten staat, des te waarschijnlijker is het dat uw relocatie een succes en een leuke ervaring zal zijn.
Download > (pdf)

Verhuizen met tieners

Uw gezin weghalen uit zijn vertrouwde omgeving om naar een nieuw land te verhuizen, kan een hoop stress met zich meebrengen. Om de impact op tieners in het specifiek te verlichten, geeft Crown Relocations een aantal essentiële adviezen.
Download > (pdf)

Top tips voor reizigers

Kimberly Millhouse, Senior Move Manager bij Crown Relocations, geeft handige adviezen voor iedereen die een verhuizing naar een ander land plant. Van tips over wat mee te nemen en wat niet, tot het zo stressvrij mogelijk maken van de overzeese verhuizing.
Download > (pdf)

Top tips voor gepensioneerden

Om een succesvolle verhuizing voor gepensioneerden te garanderen, zijn er aantal cruciale dingen die onderzocht moeten worden voor uw vertrek. Neil Bowie, Relocation Consultant bij Crown Relocations, heeft een aantal tips bij elkaar gezet om u daarbij te helpen.
Download > (pdf)

De technologie gebruiken om in contact te blijven

Of u nu naar Australië of Zimbabwe gaat, zorg ervoor dat de afstand en het tijdsverschil u niet van uw vrienden en familie scheiden.
Download >(pdf)

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen van mensen die een verhuizing plannen en wachten op de verhuisploeg.

Lees onze FAQ's >

 

 

Gratis Prijsopgave Verhuizing

De eerste stap naar uw
nieuwe avontuur

  • Uw aanvraag wordt behandeld door een consulent
  • Gemiddelde resttijd voor het invullen: 1 minuut
  • Met 200 locaties en medewerkers ter plaatse in bijna 60 landen, brengen wij u en uw gezin naar uw plaats van bestemming. Wij zijn hier om u te ontzorgen.
Alles verliep soepel en volgens plan. ;