Kies het land

Minder dan een maand
3 - 6 maanden
6 - 12 maanden
Meer dan 12 maanden
Ik weet het nog niet

Het is tijd om de laatste dingen te regelen

Nu zou u de benodigde documenten moeten hebben en zou u alleen nog de dagen af hoeven te tellen tot uw verhuizing.

Neem indien u dit nog niet gedaan heeft zo snel mogelijk contact op met Crown Relocations om een datum te bepalen voor het inpakken en verhuizen van uw spullen en persoonlijke eigendommen. Bevestig wanneer uw spullen opgehaald zullen worden, de verwachte transporttijd en de afleverdatum en hoe u op de hoogte gesteld zult worden in het geval van vertraging of onverwachte ontwikkelingen. Mocht u voertuigen willen verschepen, dan kunnen wij dat ook regelen.

Reserveer vluchten en vervoer van en naar het vliegveld. Zorg dat u ruim voor vertrek van internationale vluchten al op het vliegveld bent en houd ook rekening met extra tijd bij aankomst om door de douane te gaan. Regel een hotel en een huurauto op de plaats van bestemming als u er een nodig heeft..

Neem een EHBO-set mee

Stel uw huidige nutsbedrijven op de hoogte van de datum van afsluiting en uw nieuwe adres en telefoonnummer. Zorg ervoor dat uw voorzieningen aangesloten zijn voordat u aankomt, als u al weet waar u gaat wonen op uw plaats van bestemming. Geef uw nieuwe contactgegevens ook door aan familie, vrienden en zakelijke klanten en regel een postservice voor het doorsturen van post naar uw nieuwe huis. Zorg dat uw bank, creditcardbedrijven en andere bedrijven de nieuwe informatie hebben om hun bestanden aan te passen.

En pak uiteindelijk de laatste dingen in voor de dag van de verhuizing. Houd geld, sieraden en andere waardevolle zaken bij u, net als belangrijke documenten zoals paspoorten of medische dossiers. Het is ook een goed idee om voor noodgevallen een voorraad medicijnen of toiletartikelen mee te nemen, mochten uw eigendommen onverwachts vertraagd zijn.

 

Gratis Prijsopgave Verhuizing

De eerste stap naar uw
nieuwe avontuur

  • Uw aanvraag wordt behandeld door een consulent
  • Gemiddelde resttijd voor het invullen: 1 minuut
  • Met 200 locaties en medewerkers ter plaatse in bijna 60 landen, brengen wij u en uw gezin naar uw plaats van bestemming. Wij zijn hier om u te ontzorgen.
Alles verliep soepel en volgens plan. ;