Kies het land
 

Het is net als reizen, maar dan met een betere accommodatie

Dankzij internet is het makkelijker dan ooit om een baan te vinden in het buitenland. Er zijn een heleboel websites waar banen in het buitenland per land, sector, specifieke baan of vaardigheden worden opgesomd.

U kunt ook sites van expatgemeenschappen checken voor informatie over banen en mogelijke hints. Vaak bevatten deze sites ook forums waar u vragen kunt stellen en advies kunt krijgen van anderen die met succes gedaan hebben wat u probeert te doen. Crown kan u wijzen op bronnen van bedrijfssectoren en waardevolle links die nuttig kunnen zijn bij het vinden van de juiste baan.

Afhankelijk van het soort werk dat u zoekt, kunt u erachter komen dat uw vaardigheden erg gewild zijn in bepaalde landen en haast niet gewaardeerd worden in andere. Het kan zijn dat u flexibel moet zijn met uw eisen om een baan te krijgen in het land van uw dromen.
Houd tijdens het zoeken een aantal dingen in gedachten. Spreekt u de taal van uw nieuwe land vloeiend of moet u deze leren? Hoe staat het met salarissen en toeslagen in vergelijking? Wat voor speciale vereisten, zoals een werkvergunning of arbeidscontract, heeft u nodig om daar te werken?

 

Gratis Prijsopgave Verhuizing

De eerste stap naar uw
nieuwe avontuur

  • Uw aanvraag wordt behandeld door een consulent
  • Gemiddelde resttijd voor het invullen: 1 minuut
  • Met 200 locaties en medewerkers ter plaatse in bijna 60 landen, brengen wij u en uw gezin naar uw plaats van bestemming. Wij zijn hier om u te ontzorgen.
Alles verliep soepel en volgens plan. ;