Kies het land

Verhuizen binnen de grenzen

Zorgvuldig ingepakt, veilig opgeslagen

CrownCare transportbescherming

Deur-tot-deur verhuizingen

Onze unieke wereldwijde infrastructuur van plaatselijke kantoren, voertuigen en personeel maken een meer consistente service en grotere controle van de kosten mogelijk.

Verhuizen binnen de grenzen

Onze investering in verhuizen—uniek in de overplaatsingsbusiness—maakt het mogelijk om personeel en voertuigen van Crown overal waar mogelijk te gebruiken. Het zorgt er ook voor de toeleveringskosten laag te houden en de kwaliteit beter te controleren.

De meerderheid van de verhuizingen worden gesponsord door werkgevers en zijn daarom onderhavig aan een mobiliteitsbeleid. Wij proberen ervoor te zorgen dat iedere verhuizing geoptimaliseerd is om uw beleidsdoelen en budgetten te respecteren.

Elke verhuizing wordt gecoördineerd door een enkele Crown 'move manager' die advies en ondersteuning geeft en de door u uitgezonden persoon op de hoogte houdt van elke stap. En alle verzendingen worden beheerd in ons wereldwijde volgsysteem om er zeker van te zijn dat iedereen de verhuisstatus kent, inclusief uw werknemers.

Zorgvuldig ingepakt, veilig opgeslagen

Met kennis van uw overplaatsingsbeleid en gebruikmakend van RITA, onze eigen iPad app, creëren we gedetailleerde inventarisaties. We berekenen volume en gewicht en geven objecten die speciale zorg of instructies nodig hebben door aan het inpakteam voor de verhuisdag. De app werkt het verhuisbestand van de uitgezonden persoon direct via een veilige verbinding bij in ons operatieve systeem.

Iedere verhuizing start met een consult bij u thuis

We zorgen serieus voor u bij Crown.

Crown voelt zich zeer verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezittingen van uw werknemers tijdens het transport of de opslag. Onze teams zijn zeer getraind in het met zorg en gevoel hanteren van objecten en de kunst van het veilig pakken en laden.

We gebruiken altijd inpakmaterialen van hoge kwaliteit en ieder pak heeft een unieke kleurcode-identiteit, die ons helpt om de goederen efficiënt op de nieuwe locatie te plaatsen—waardoor de communicatie beter verloopt en uw werknemers minder stress hebben.

De reputatie van Crown voor zorgvuldig inpakken, bescherming en verzending wordt weerspiegeld door onze consequente tevredenheidscores van klanten. De zorg die wij tot uitdrukking brengen voor de eigendommen van uw werknemer komt overeen met het respect dat onze teams laten zien voor de huizen van onze klanten. En wanneer ze aankomen in hun nieuwe huis, kunnen we zorgen voor schoonmaaksters en klusjesmannen om er zeker van te zijn dat alles perfect is.

Crown's investering in transport- en opslagfaciliteiten over de hele wereld zorgt voor de best mogelijke bescherming van de eigendommen van uw werknemer, waar ze ook zijn.

Al onze faciliteiten zijn gebouwd volgens hoge standaarden om te beschermen tegen vuur, ongedierte, water en diefstal. Vele faciliteiten zijn voor de desbetreffende functie gebouwd door Crown en veilig qua ontwerp.

back to top

CrownCare transportbescherming

Onze all-inclusive CrownCare transportdekking is ontwikkeld om u en uw uitgezonden mensen een rustig gevoel te geven.

Onze dekking is compleet en is de meest uitgebreide beschikbaar in de relocatie-industrie, zowel tegen een forfaitaire som of gedetailleerde waarderingen die vele opties omvatten die over het algemeen niet in andere vervoerspolissen zijn inbegrepen.

In het ongelukkige geval van een claim wordt de afhandeling geregeld door een CrownCare adviseur in het gastland, omdat we weten dat het snel herstellen en vervangen van beschadigde objecten het gezin helpt om door te gaan met belangrijkere dingen zoals gesetteld raken.

Uw eigendom beschermen terwijl u uitgezonden bent

Wij bieden ook een allesomvattende wereldwijde dekking van persoonlijke bezittingen. Wij bieden vervangende dekking voor huisraad vanaf hun aankomst in het gastland.

Verzeker het huis dat u achterlaat

Om de door u uitgezonden persoon zich geen zorgen te laten maken, regelen wij een verzekering voor het huis dat ze achterlaten. Dekking is verkrijgbaar voor huizen die leeg staan of, indien verhuurd, voor de duur van de uitzending.

back to top

 

Gratis Prijsopgave Verhuizing

De eerste stap naar uw
nieuwe avontuur

  • Uw aanvraag wordt behandeld door een consulent
  • Gemiddelde resttijd voor het invullen: 1 minuut
  • Met 200 locaties en medewerkers ter plaatse in bijna 60 landen, brengen wij u en uw gezin naar uw plaats van bestemming. Wij zijn hier om u te ontzorgen.
Alles verliep soepel en volgens plan. ;