Kies het land

Jump to:
Klanten hebben recht op totale betrokkenheid
Wij willen groeien, maar alleen als iedereen wint
Een grote inspanning om een positieve impact op de samenleving te hebben
Destination Green en Charity in Motion

 Download Sustainability Report 2016 (PDF)

Zakelijke verantwoordelijkheid is de kern van onze organisatiecultuur

We zijn een op waarde gebaseerd bedrijf

Onze waarden zijn de basis van alles wat we doen.

De verantwoordelijkheid jegens onze klanten, onze collega's en lokale gemeenschappen wordt door iedere werknemer van onze organisatie gedeeld door middel van onze gedragscode.

Klanten hebben recht op totale betrokkenheid

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en hebben een goede reputatie hiervoor opgebouwd. Wij gebruiken ons QUEST -programma om u de mogelijkheid te geven ons te vertellen hoe we het doen.

Naast waarden hebben we ook regels.

Veiligheid is ons eerste belang en het is voor iedereen een prioriteit bij onze wereldwijde operaties.

Alle wereldwijde operaties van Crown zijn onderhavig aan onze bindende bedrijfsregels voor de gegevens privacy en gegevensbeveiliging.

Hoe kan men een wereldwijd bedrijf zijn en de wereld niet omarmen?

Als een echt globaal bedrijf omarmen we het beste dat de wereld te bieden heeft.

Als een werkgever met gelijke kansen, promoten we het in dienst nemen van internationale en lokale kandidaten om een rijke diversiteit te bereiken in onze organisatie.

We moedigen al het nieuwe personeel aan om onze kernwaarden zowel binnen het bedrijf als naar buiten toe te vertegenwoordigen en te promoten.

Een gezonde balans tussen werk en privéleven is net zo belangrijk. We promoten actief maatregelen om ervoor te zorgen dat werknemers en hun families een evenwicht in hun leven behouden.

Wij willen groeien, maar alleen als iedereen wint

Wij weten precies wat voor impact onze business op het milieu heeft. Met ISO 14001 meten we hoe efficiënt we natuurlijke bronnen gebruiken. Door te investeren in energiebesparende gebouwen en voertuigen en door onze toeleveringsketen te instrueren, werken we er hard aan om onze impact te reduceren en u een schonere optie te geven.

Een grote inspanning om een positieve impact op de samenleving te hebben

Teams van Crown over de hele wereld werken met lokale scholen, gezondheidsinitiatieven en goede doelen om elk van onze steden sterker te maken terwijl wij groeien.

Samen hebben we scholen en bibliotheken gebouwd om lokale en benadeelde jeugd te ondersteunen. We zijn partner in het geven van HIV- en AIDS-peer education en we steunen Move for Hunger, door partner te zijn van goede doelen om te helpen bij het beëindigen van honger en schaarste. Door een stageprogramma van de universiteit bieden we een internationale ervaring aan pas afgestudeerden.

Mensen van Crown staan centraal bij deze inspanning, door innovatieve manieren te vinden om lokale kwesties te ondersteunen. Door iedereen de tijd en stimulansen te geven voor activiteiten en zakelijke praktijken die deze gedeelde waarde creëren, helpen we allemaal om dingen te verbeteren voor anderen.

En we nodigen onze klanten en servicepartners uit om mee te doen.

Lees meer over onze zakelijke sociale verantwoordelijkheidsprogramma's

 Download Destination Green en Charity in Motion (PDF) 

 

Gratis Prijsopgave Verhuizing

De eerste stap naar uw
nieuwe avontuur

  • Uw aanvraag wordt behandeld door een consulent
  • Gemiddelde resttijd voor het invullen: 1 minuut
  • Met 200 locaties en medewerkers ter plaatse in bijna 60 landen, brengen wij u en uw gezin naar uw plaats van bestemming. Wij zijn hier om u te ontzorgen.
Alles verliep soepel en volgens plan. ;