Var god välj land

Beläget i södra Asien är bla Indien, ett stort land fullt av fantastiska sevärdheter och intryck. Indien har den näst största befolkningen i världen och är ett levande och livligt land.

Så vad kan du förvänta dig om du funderar på att flytta till Indien?

Beroende på din bakgrund och var du kommer ifrån, kommer du antagligen finna att många saker i Indien är väldigt olika från vad du är van vid.

När du flyttar till Indien, gör du klokt i att ge det lite tid att vänja sig den indiska kulturen och anpassa dig till nya sätt att göra saker, snarare än att försöka ändra verkligheten omkring dig.

När så är möjligt, observera och försök att inte påtvinga din kulturella dom för snabbt. Även om du inte kan förväntas få allt rätt, sunt förnuft och artighet hjälper dig en hel del. Om du är osäker på hur du ska bete, titta på hur lokalbefolkningen gör eller helt enkelt fråga. Indien är ett så mångskiftande land en erfarenhet som kommer variera beroende på i vilken stad du kommer att bo. 
 

Kostnadsfri offert

Det första steget
på ditt nya äventyr

  • Din förfrågan kommer att hanteras av en rådgivare
  • Genomsnittlig tid för att slutföra: 1 minut
  • Crown har kontor i över 200 platser runt om i världen
Vår familj har flyttat vart tredje år sedan 1994. Vår flytt med Crown från Frankrike till Sverige var den bästa flytten hitintills.;