Var god välj land

Förenade konungariket Storbritannien och Irland (eller enklare, Storbritannien) är mest känt för sin ikoniska Union Jack-flagga, drottning Elizabeth II och metropolen London.

Storbritannien är ett av Europas folkrikaste länder. Av de olika landsdelarna är det England som har störst befolkning. Från 1950-talet har invandringen till Storbritannien varit relativt stor, både från landets forna kolonier och på senare år från andra EU-länder. Invandringen från EU-länderna kommer dock bli en aning svårare nu i och med att Storbritannien lämnade unionen efter en folkomröstning år 2016 – Brexit.

London populärast vid en internationell flytt

De flesta som flyttar till Storbritannien väljer att ta med sitt bohag till huvudstaden London. Det finns mycket som lockar i denna levande stad, bland annat en välkomnande attityd, ett språk många behärskar, bra förbindelser till övriga världen och det kulturella utbudet. Dessutom kan skattereglerna upplevas som attraktiva.

Utöver detta erbjuder London ett rikt kulturliv, historiska byggnader och många museer. Men även övriga delar av landet har mycket att erbjuda.

Välj Crown Relocations som internationell flyttfirma

Planerar du et flytt till Storbritannien är det viktigt att du inte glömmer att packa ner paraplyet. Londons klimat är präglat av närheten till havet vilket medför ett ganska stabilt klimat med förhållandevis små temperaturskillnader, men landet är också känt för sina regnskurar och det ibland oförutsägbara vädret.

Vid en flytt till London eller annan stad i England, hjälper vi på Crown Relocations gärna dig med allt från att flytta möbler, hitta bostad eller omlokalisera din arbetsplats.

 

Aberdeen

Aberdeen

Aberdeen, "Oil Capital of Europe" och Skottlands "Silver City" (det är få tillfällen då solen bryter igenom molnen) är mest känd för sin tillgång...
Birmingham

Birmingham

Birmingham: roligt, spännande, framåtblickande, fantastiskt. Nästa lika stort som London i befolkning. Det bultande hjärta i Englands West Midlands.
Bristol

Bristol

En gång Storbritanniens näst största hamn, Bristol är fortfarande stadigt på landets radar med välkända namn som komiker "Little Britain", Aardman...
Leeds

Leeds

Beläget i hjärtat av Storbritannien och den historiska marknadsplatsen. Staden Leeds växte under århundraden och kom att bli Storbritanniens fjärde...
London

London

London, ett av världens främsta finansiella centrum tillsammans med New Yorks Wall Street. En energisk och kulturella världsstad.

Kostnadsfri offert

Det första steget
på ditt nya äventyr

  • Din förfrågan kommer att hanteras av en rådgivare
  • Genomsnittlig tid för att slutföra: 1 minut
  • Crown har kontor i över 200 platser runt om i världen
Vår familj har flyttat vart tredje år sedan 1994. Vår flytt med Crown från Frankrike till Sverige var den bästa flytten hitintills.;