6 - 12 months

Ga naar de sectie

  Plan een trip voordat u grote beslissingen neemt

  Nu zouden uw aanvragen voor visa gedaan moeten zijn en bent u aan het beslissen waar u gaat wonen in uw nieuwe land. U kunt een grondig online onderzoek doen om feitelijke informatie te verkrijgen over huizen, school en medische zorg, maar ook voor subjectieve meningen en tips van huidige en vroegere bewoners. Er zijn ook een heleboel nuttige websites speciaal voor expats.

  Als het kan, is het een goed idee om een bezoek aan uw nieuwe land te plannen en er een week of twee door te brengen om de steden, huizen, cultuur en levensstijl te leren kennen. Hoe meer u uit eerste hand te weten komt over uw bestemming, des te beter zult u zich voelen bij het plannen van uw verhuizing.

  Een expert van Crown Relocations kan van onschatbare waarde zijn om u te helpen het juiste huis en de juiste buurt voor u te vinden. Denk met name aan speciale voorzieningen zoals medische zorg. Spreek met uw huidige artsen over het vinden van passende ondersteuning, als u of uw familieleden een chronische ziekte hebben of gespecialiseerde zorg nodig hebben. Bepaal ook hoe uw ziektekostenverzekering uw zorg in het buitenland dekt en of uw dingen aan moet passen of nieuwe dekking moet afsluiten.

  Als u schoolgaande kinderen heeft, zal dit ook invloed hebben op waar u zich thuis gaat voelen. Begin met het zoeken van mogelijkheden online en door persoonlijke tips van vrienden of zakenpartners. Overweeg ook de mogelijkheid van geschikte buitenschoolse activiteiten voor uw kinderen. Hoe sneller ze nieuwe vrienden kunnen maken en plezier hebben, des te makkelijker zal de overgang zijn.
  Nu is het juiste moment aangebroken om uw huis en persoonlijke bezittingen te inventariseren en te beslissen wat mee gaat en wat niet. Organiseer een garageverkoop, geef zaken die u niet meer wilt weg aan liefdadigheidsinstellingen of sla ze op. Neem zodra de lijst af is contact met ons op voor een schatting van de tijd en de kosten van uw verhuizing en om de details door te lopen.