Diensten op plaats van bestemming bij het settelen

Ga naar de sectie

  Voorbereid om te presteren

  De ervaring leert dat beter geïnformeerde uitgezonden personen zich meestal beter aanpassen aan de ervaring en het eerder tot een succes maken.

  Er is een groot verschil tussen een plaats bezoeken en er wonen. Voeg de hoogte van de verwachting die gepaard gaat met een opdracht daaraan toe en de potentiële moeilijkheid is versterkt. Als bedrijf dat groot geworden is met de expansie van bedrijfsoverplaatsingen, hebben wij geleerd hoe de mogelijkheid tot succes te vergroten.

  Bezoekjes vooraf zijn een perfecte voorbereiding

  Bezoekjes vooraf zijn geen vakantie; ze zijn eerder een missie om feiten vast te stellen.

  Met mensen ter plekke in bijna 60 landen, zijn wij goed in staat om een bezoek vooraf te regelen naar iedere bestemming.

  Al onze consultants hebben een passie voor hun locaties. Hun kennis van de omgeving in combinatie met hun ruime ervaring bij het helpen van uitgezonden personen, geeft ze unieke inzichten over hoe ze dingen voor elkaar kunnen krijgen in hun landen.

  Ze zullen een volledig begeleid, op maat gemaakt bezoek vooraf samenstellen—iedere trip zal een positieve, uitvoerige introductie zijn op elke locatie, waarbij alle twijfels aan de orde zullen worden gesteld, om er zeker van te zijn dat de trip effectief en objectief is.

  Dit is leven, voor ieder budget

  Elke bestemming biedt een breed aanbod qua accommodatiestijlen om aan de behoeften, levensstijl en niet te vergeten het huisvestingsbudget van iedere uitgezonden persoon te voldoen.

  Wij zullen onafhankelijk de beschikbare opties uitleggen en advies geven over verschillende woonbuurten, faciliteiten, veiligheid en vermaak—met in ons achterhoofd de behoeften van de uitgezonden persoon en ons beleid.

  Wij zijn prominent in de lokale huisvestingsmarkten en kunnen gunstige contractuele voorwaarden onderhandelen en alle formaliteiten regelen om een nieuw huis te verzekeren.

  Onze vastgoedservices omvatten ook het helpen bij vertrek, het afsluiten van een contract en het afstand doen van vastgoed tegen minimale kosten en inspanning.

  Verhuizen en alles op orde krijgen

  Bij aankomst bieden wij een aantal services voor het settelen om het proces van het inrichten van een huis zo simpel mogelijk te maken tijdens de overweldigende eerste dagen en weken.

  Wij zorgen voor het regelen van de basis benodigdheden, advies over banken, rijbewijzen, verzekeringen en lokale inschrijvingen.

  Onze oriëntatieservice bij het settelen waarbij we iedereen helpen om hun nieuwe buurt te leren kennen, is vooral nuttig voor uitgezonden personen met een gezin. Net als bij een bezoek vooraf, houdt de oriëntatie rekening met de vele directe vragen die bij aankomst in een nieuwe plaats bij iemand opkomen.

  Voorbereiding is alles, maar er zullen altijd verrassingen zijn. Uw werknemers zullen steun nodig hebben en wij zullen er voor ze zijn.