Indien

Oavsett om du har varit i Indien eller är på väg dit för första gången, har du säkert hört talas om kulturchocken som människor upplever i Indien, den massiva fattigdomen, djur som går på gatorna och alla olika dofter. 

Beläget i södra Asien ligger Indien, ett stort land fullt av fantastiska sevärdheter och häftiga ljud. Med den näst största befolkningen i världen, är detta ett levande, stressigt och livliga land.

Så vad kan du förvänta dig av landet om du funderar på att flytta till Indien?

Beroende på din bakgrund och var du kommer från, är det med stor sannolikhet att det du finner i Indien är väldigt olika från vad du är van vid.

När du flyttar till Indien, vore det klokt att ägna mycket tid till att vänja dig utav kulturen och anpassa dig till ett nytt sätt att utföra saker, snarare än att försöka förändra verkligheten omkring dig. Om du är osäker på hur du ska bete sig, titta bara på lokalbefolkningen eller helt enkelt fråga.

Indien är inte bara ett varmt land utan ett mångfaldigt land, geografiskt. I norr så är det väldigt kallt och bergigt, om man åker söderut så blir det varmare och det finns mindre berg. I södra Indien så är det nästan alltid varmt, naturen och miljön där är fylld med regnskogar, djungel, vattenfall och stränder.

Ska du flytta till Indien så var öppen för en förändring i vardagen och planera din ankomst väl.