Verhuizen naar Sydney

Sydney is een van de meest bekende en geliefde steden ter wereld. Er zijn talloze redenen waarom een verhuizing naar Sydney voor u het begin zal zijn van een geweldig avontuur, zoals:

Zon, zon en nog eens zon

Met meer dan 300 dagen zon per jaar hebt u in een mum van tijd de typische gebronsde huid van een local. Het klimaat is ook uitermate geschikt om lekker buiten te barbecueën en tijd door te brengen op het strand.

Vriendelijke bevolking

Sydney heeft een hechte expatgemeenschap, wat gunstig is voor u en uw gezin. Maar in 's werelds vriendelijkste stad zullen zowel de lokale bevolking als de expats ervoor zorgen dat u zich meteen welkom voelt.

Sterk cultureel divers netwerk

Sydney bestaat uit een netwerk van zeer diverse wijken. U hoeft dus nooit ver te reizen om de culturele diversiteit te ervaren. Bijvoorbeeld Sydney's versie van Little Italy, Leichhardt. Deze wijk heeft zijn eigen plein en is de thuisbasis van enkele van de beste cafés en restaurants van de stad. Cabramatta, of Cabra zoals de locals zeggen, is ook een interessante wijk. Hier is de grootste Vietnamese gemeenschap in Australië gevestigd. Er zijn oneindig veel restaurants en er is zelfs de mogelijkheid om een culinaire tour door de wijk te maken om vervolgens te eindigen op een van Cabra's lokale markten.

De natuur van OZ

Hoewel Sydney de grootste stad van Australië en een echte wereldstad is, bent u nooit ver van de natuur van Australië verwijderd. Er zijn vele nationale parken en natuurreservaten rond de stad die u op elk moment kunt gaan verkennen.

Fantastisch gezinsleven

Voor diegenen die van plan zijn een gezin in Australië te stichten, is het goed om te weten dat Sydney een leuke stad is om in op te groeien. Er zijn vele parken in de buitenwijken van Sydney waar uw kinderen nieuwe vriendjes kunnen maken. Ook is de kwaliteit van het onderwijs uitstekend. Australië staat erom bekend dat zijn openbare onderwijssysteem tot de beste ter wereld behoort.

Dit zijn slechts een paar van de vele voordelen die u zult ondervinden als u naar Sydney verhuist.