Zoekservice voor scholen

Een leerervaring voor het leven
Verandering van school en aanpassing aan een internationaal of lokaal leerprogramma kan grote gevolgen hebben voor de ontwikkeling van kinderen. Het is dus een kwestie van de juiste onderwijservaring voor ze vinden.

De meeste grote bestemmingen hebben een goede mix van scholen – internationale, privé- en openbare scholen. Maar ervaringen kunnen verschillen, net als het schoolgeld. Wij bieden lokaal advies over scholen voor kinderen van alle leeftijden, inclusief dagopvang en voorschools onderwijs.

Bekijk alle mogelijkheden voor u vertrekt

Met onze zoekservice voor scholen helpen we u om het leerprogramma, de toelatingseisen en aanmeldingsprocedures van elke school te vergelijken. Voorkennis over elke onderwijsinstelling en de opties die momenteel beschikbaar zijn, helpt echt om uw keuze te bepalen en de juiste oplossing voor u en uw kinderen te vinden.

Begeleiding bij elke stap

In overleg met u bevestigen wij de beschikbaarheid van schoolplaatsen. We kunnen helpen met het coördineren van de toelatingsprocedure, als tussenpersoon optreden en iedereen op de hoogte houden van de aanmeldingsstatus. We kunnen ook bezoeken aan scholen regelen en u en uw gezin indien nodig begeleiden.

De juiste connecties

Onderwijs is al sinds jaar en dag een prioriteit voor ons. Met onze inzet voor gemeenschappen ondersteunen we scholen over de hele wereld evenals stageprogramma's.

Wilt u meer weten over onze zoekservice voor scholen? Spreek vandaag nog met een van onze adviseurs.