Ondersteuning van werknemer en familie

Ga naar de sectie

  Een ervaring voor het leven

  Het veranderen van school en het aanpassen aan een internationaal of lokaal leerplan kan een grote impact hebben op de ontwikkeling van een kind. Dus het is een kwestie van het vinden van de juiste educatieve ervaring voor hen.

  Assistentie voor educatie

  Als hun kinderen blij zijn, zijn uw werknemers blijer. En er is niets dat een kind blijer maakt dan een geweldige ervaring op school.
  De mensen van Crown bieden lokaal advies over scholen voor iedere leeftijd, inclusief crèches en kleuterscholen.

  Bekijk de mogelijkheden voordat u vertrekt

  De belangrijkste bestemmingen hebben een goede mix van internationale, particuliere en openbare scholen. Maar de ervaringen wisselen—net als het schoolgeld.
  Dus helpen we werknemers om verschillende leerplannen, toelatingseisen en toelatingsprocedures van scholen te vergelijken. Dit geeft een idee van iedere inrichting en van de beschikbare opties, om te helpen echt op de keuze daarvan te focussen.

  Inside informatie van uw gidsen in het land

  In overleg met u zal Crown de beschikbaarheid van plaatsen op scholen nagaan. We kunnen ook bezoeken aan scholen regelen en de gezinnen begeleiden indien noodzakelijk. Wij helpen bij het coördineren van de toelatingsprocedure door op te treden als mediator waarbij we iedereen op de hoogte houden van de status van de inschrijving.

  De juiste connecties maken

  Educatie is al heel lang een prioriteit bij Crown. Door onze betrokkenheid bij gemeenschappen ondersteunen we scholen over de hele wereld en ook stageprogramma's.

  Interculturele Services—interculturele training

  Deelnemers aan de culturele programma's van Crown vinden uitzendingen bijzonder de moeite waard en hebben meer kans op succes, zowel persoonlijk als professioneel.
  Het vertrouwen dat verkregen wordt door het leren hoe te communiceren en de voldoening van het integreren in een lokale cultuur verzekeren een positieve buitenlandse ervaring en een betere prestatie.
  Interculturele Services beslaat ook de repatriëring—vaak een nog grotere uitdaging—en garandeert u het maximale te halen uit de investering en de opleiding voor de uitzending.

  Executive coaching, een-op-een

  Onze programma's zijn op maat gemaakt voor de specifieke uitdagingen waar leidinggevenden voor komen te staan; ze ondergaan bij ons een initiële culturele check waarbij specifieke behoeften en problemen worden geïdentificeerd en een actieplan wordt gemaakt voor de verdere culturele en professionele ontwikkeling.  Doorlopende coaching is beschikbaar om een hoop zakelijke argumenten en leidinggevende vaardigheden te dekken.

  Van communicatie tot kennis

  Een menu begrijpen in de taal van het land en een boekje met zinnen helpen u niet ver op weg. Maar communicatiestijlen en soorten gedrag in het bedrijfsleven zijn complexer en moeilijker om te beheersen.
  Global Passport herkent de noodzaak om een heel gezin dat verhuisd is te ondersteunen, omdat hun uitdagingen en zorgen het verschil zouden kunnen maken tussen een succesvolle of mislukte opdracht. Specifieke taal- en cultuurtraining kunnen het hele gezin helpen zich succesvol aan te passen aan de nieuwe locatie.

  Taaltraining

  Crown begrijpt hoe moeilijk het kan zijn voor uitgezonden personen om zich aan te passen aan een misschien heel andere omgeving, vooral wanneer ze de taal niet vloeiend spreken.
  Vloeiender spreken geeft de uitgezonden personen vertrouwen, zowel in zakelijke als sociale situaties. Taaltraining maakt het ook mogelijk voor werknemers en hun gezinnen om de mensen die ze ontmoeten voor zich te winnen.
  Onze taaltraining leert spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden, inclusief de technische terminologie indien nodig.

  Partner Support—assistentie voor de partner in het gastland

  Een ongelukkige partner of gezin is een van de belangrijkste redenen voor het mislukken van een opdracht. Het Partner Support assistentieprogramma begeleidt en adviseert partners over carrièreopties in hun gastland. Voor degene die niet werken of voor werkende partners die geen baan kunnen vinden vanwege de visumrestricties of andere problemen, kan het programma helpen om nieuwe ondersteunende systemen te creëren en de mogelijkheid voor vrijwilligerswerk of -opleiding te onderzoeken.