Over ons

De bedrijven van Crown Worldwide Group delen allemaal een gemeenschappelijke kwaliteit: de ervaring en het inzicht om alles te bereiken, van complex tot routine.
Ga naar de sectie
  Met bijna 50 jaar ervaring hebben we geleerd dat hoe meer u weet—en hoe beter u voorbereid bent—des te waarschijnlijker het is dat uw overplaatsing een succes zal zijn. Wij bieden informatie aan emigranten en overgeplaatste werknemers om tehelpen bij het plannen, leven en werken in een nieuwe plaats.
  Ons advies omvat de noodzakelijke formaliteiten en procedures, maar ook de directe begeleiding waardoor u de magie kunt beleven van het ontdekken van een nieuwe locatie.

  En wij regelen het hele proces door de families te helpen de omwenteling tot een minimum te beperken en bedrijven om hun beleid te handhaven en de resultaten te bereiken die ze van een uitzending verlangen.

  Met onze allesomvattende diensten ondersteunen wij individuen, families en werknemers over de hele wereld bij het verhuizen.

  The Crown Group

  Crown is een wereldwijd bedrijf met multicultureel personeel gericht op kwaliteit en uitstekende service.
  Bij Crown ondersteunen wij onze klanten wereldwijd via onze regionale hoofdkantoren en kantoren op 207 locaties in bijna 60 landen wereldwijd.

  Door middel van die structuur kunnen we bedrijven en particulieren wereldwijd en lokaal ondersteunen met de service die ze nodig hebben.

  Crown Worldwide Group is één organisatie en de bedrijven die de groep vormen, delen een algemene kwaliteit—de ervaring en het inzicht om alles te kunnen bereiken, van complexe tot routine kwesties.

  Ons bedrijf met mensen over de hele wereld helpt u om wereldwijd mobiel personeel te managen, te zorgen voor wereldwijde overplaatsingen en veilig transport van kunst te garanderen of de integriteit van uw gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen.

  Wat u ons ook vraagt, u kunt er zeker van zijn dat wij het goed doen.
  Crown Worldwide Group bestaat uit afdelingen die elkaar aanvullen en zo zakelijke diensten over de hele wereld aanbieden. Lees verder  🗗

  Crown World Mobility

  Wereldwijd mobiliteitsmanagement voor corporate activiteiten, inclusief belangrijke zakelijke uitzendingsservices—ondersteund door een uniek internationaal netwerk van kantoren en ervaren mensen. Lees verder  🗗

  Crown Records Management

  Wij weten de waarde van het corporate geheugen/bestand/database maximaal te benutten door middel van opslag, actief management, slimme en tijdige distributie van informatie-onderdelen in het bedrijf. Lees verder 🗗

  Crown Fine Art

  's Werelds eerste geïntegreerde logistieke kunstservice. De passie van Crown Fine Art voor kunst past bij de zorg voor het regelen van het transport en de veiligheid van de kunstschatten van de wereld. Lees verder 🗗

  Crown Logistics

  Crown is gespecialiseerd in het verbeteren van toeleveringsketens in specifieke sectoren, van olie en gas tot hotels en exclusieve detailhandelaars. Onze services gaan van projectbeheer tot gespecialiseerde hantering, verzending, installatie en logistiek van derde partijen. Lees verder 🗗

  Crown Wine Cellars

  Clubs met het Crown Wine Cellars (in China) staan bekend als die met’s werelds beste faciliteiten door hun toewijding, nauwkeurige hantering, opslag en distributie ook bij lange rijpingstermijnen, die bijdragen aan het ultiem genieten van wijn. Lees verder 🗗