Flytnings Forberedelser

Det at flytte til et nyt land kan være den mest spændende periode i ens liv, men det kan også være meget stressende. Det kan være forvirrende at finde sig til rette i et nyt land med en ny livsstil og en gammel, som i hvert fald midlertidigt skal glemmes.

Hvis du bruger noget tid på at få det hele organiseret på forhånd, kommer hele overgangen til at glide så meget nemmere.

Her er et par tips til dine forberedelser:

Lær sproget

Tag et begynderkursus i sproget, før du flytter. Du behøver ikke tale det flydende, men så længe, du har det grundlæggende på plads, vil det hjælpe dig i dagligdagen, f.eks. med indkøb og restaurantbesøg. Når du én gang er flyttet, vil du få mange muligheder for at bygge videre på dine sprogfærdigheder.

Sundhedsvæsenet

Sundhedsvæsenet kan være anderledes i dit nye land. Det bør du undersøge grundigt, før du rejser. Sørg for at få tegnet midlertidig forsikringsdækning, indtil du er registreret i sundhedssystemet i dit nye land. Hvis du skulle blive syg, kan dette forhindre, at du kommer til at stå med en unødvendig regning.

Økonomi

Læs om, hvilke skattesatser der gælder for dig i dit nye land. Husk også at tage vekslingskurser og eventuelle økonomiske implikationer ved flytning til udlandet med i betragtning. Hvis du synes, det er nødvendigt, kan du søge hjælp hos en økonomisk rådgiver, som kan give dig ekspertvejledning.

Informér folk om, at du rejser

Glem ikke at informere relevante organisationer om, at du forlader landet. Underret din bank, kreditkortselskaber og forsyningsselskaber. Få aftalt en dato, hvor alle endelige regninger betales, og få din post videresendt til din nye adresse.

Besøg vores hjemmeside for at få mere information om flytninger: https://www.crownrelo.com/intl/en-gb/your-move