Tjenester

Oversigt over vores tjenester

Skolesøgning
At skifte skole kan have en stor indvirkning på et barns udvikling. Vi yder lokal rådgivning om skoler for alle aldersgrupper, inkl. dagpleje og børnehaver.
Boligsøgning
Find dit perfekte match: Ved hjælp af deres lokalkendskab vil vores lokale konsulenter hjælpe dig med at finde egnede ejendomme med udgangspunkt i dine præferencer og forhandle favorable kontraktsvilkår på dine vegne.
Hjemmebesøg
Der er mange ting at tænke på, når man forbereder en flytning. En Crown-konsulent aflægger et hjemmebesøg og kan guide dig igennem processen. Før dette hjemmebesøg er der nogle ting, du skal tænke over. Nedenfor kan du se, hvad du kan forvente.
Pakkedag
Forberedelse til pakkedag
Preview- og orienteringsture
En rundvisning før flytningen giver dig et fuldt overblik over det nye sted: områder hvor man kan bo, transport, skoler, sundhedssystem og sikkerhed. Der er stor forskel på at besøge et sted og så bo der.
Virtuelle møder
Komplet videooptagelse af alle de ting, du skal flytte
International flytning
Fra dør til dør tager vi os af al håndtering, transport og opbevaring af dine personlige ejendele til den højeste standard.
Dedikeret flytteansvarlig
Vi hjælper dig med hvert eneste skridt
Sikker opbevaring
Hvis du har brug for opbevaring på det sted, du flytter fra, eller det sted, du flytter til, leverer vi kort- eller langsigtede opbevaringsløsninger af den bedste kvalitet og med høj sikkerhed.
Interkulturel træning
Interkulturel uddannelse hjælper familier med nemmere at tilpasse sig det nye sted. Uanset om det drejer sig om øget kulturel bevidsthed på arbejdspladsen eller uden for arbejdspladsen, hjælper det med at reducere udfordringerne med at tilpasse sig det da
Sprogundervisning
For at hjælpe dig med at komme på plads tilbyder vi en række sprogkurser, både i grupper og enkeltvis, som er skræddersyet til dig og din families evner og behov.
Indflytningshjælp
Ved ankomsten tilbyder vi en række tjenester til at gøre dit hus til et "hjem" og starte dit liv et nyt sted.
Metoder til transport og opbevaring
For alt hvad du planlægger at tage med dig under dit internationale skifte, tilbyder vi et udvalg af transportmetoder og opbevaringsløsninger.
Beskyttelse af dit hjem
Vi holder øje med det hjem, du forlader
CrownCare beskyttelse af personlige ejendele
Vi passer på dine ejendele, uanset hvor du tager hen
CrownCare transitdækning
Det har aldrig været så nemt at få ro i sindet.