Udstationering til Australien

Det har i mange år været populært at starte sin karriere som udstationeret i Australien. Vi gennemgår kort hvilke overvejelser man skal gøre sig inden sit nye eventyr ”Down Under”

Hvor skal vi flytte hen

Mulighederne er utallige og den rigtige beslutning afhænger af jeres præferencer. Nogle elsker det hektiske byliv i Sydney. Andre foretrækker det stille liv og aktiviteterne omkring Guldkysten.

Arbejde i Australien

Det australske arbejdsmarked bliver betragtet som et af de bedste i verden. Den gennemsnitlige arbejdstid er 36 timer per uge. En håndværker arbejder normalt fra 07.00 - 15.30 og en kontoransat arbejder for 09.00-17.00

Find det rigtige arbejde

De fleste jobmuligheder findes i Sydney og Melbourne. Hvis du overvejer en flytning til et specielt område af Australien , så anbefaler vi dig at klikke på nedenstående. Her kan du se de forskellige staters websites hvor der er information omkring de nominerede visum som er ledige. Der er muligvis behov for dine kompetancer i det område af Australien som du foretrækker. Det kan gøre en forskel i din visum ansøgning.

Hvad skal vi efterlade i Danmark

Selvom du ønsker at medbringe alle dine effekter, skal du være opmærksom på, at nogle genstande, enten ikke er tilladt, eller vil blive pålagt afgifter, f. eks. madvarer eller alkohol. Overvej også at enten sælge eller opbevare møbler af ægte læder da disse i mange tilfælde er lavet af ubehandlet træ. 

Hvis du overvejer at flytte “Down Under” og ønsker et flyttetilbud fra Crown Worldwide, kan du klikke på nedenstående link