3 - 6 maanden

Ga naar de sectie

  Dit is een drukke tijd, maar een belangrijke tijd om dingen in orde te maken

  Maak ten minste drie maanden voordat u verhuist een afspraak met Crown Relocations voor een opname en consult bij u thuis. Wij komen bij u thuis om een prijsopgave te maken van hoeveel het zal kosten om uw bezittingen te verhuizen. Als u dit doet enkele maanden voordat u verhuist, heeft u nog tijd om alles wat u niet mee wilt verhuizen te verkopen of weg te geven of gebruik te maken van onze opslagservice.

  Dit is ook een goed moment om te bepalen hoe u de financiële zaken gaat regelen in uw nieuwe land. Onderzoek de soorten beschikbare bankrekeningen en wat er nodig is om ze te openen. Afhankelijk van hoe lang u weggaat, zou u uw lokale (spaar)rekeningen kunnen houden en uw bank ervan op de hoogte stellen dat u in het buitenland gaat wonen. Controleer ook bij uw bank of er specifieke regels of kosten zijn voor het gebruik van uw kaarten in het buitenland. Als u buitenlandse transactiekosten moet betalen, is het beter om een nieuwe rekening te openen voordat u aankomt of bij aankomst.

  Doe hetzelfde voor uw verzekeringen, vooral voor uw zorgverzekering. Spreek met uw belastingadviseur over wat voor effect uw verhuizing op uw belastingstatus heeft en wat u moet betalen na uw verhuizing. 

  Verhuizen uw kinderen mee? Zorg ervoor dat u weet wat er nodig is voor hun nieuwe scholen voor de inschrijving, medische dossiers, dossiers van school en alle andere zaken.

  Wacht niet tot het laatste moment om er vervolgens achter te komen dat er belangrijke informatie ontbreekt. Controleer of al uw paspoorten geldig zijn en of er genoeg lege pagina’s over zijn (het exacte noodzakelijke aantal hangt af van uw bestemming).

  Als u van plan bent om uw huis te verkopen en u het nog niet in de verkoop heeft gezet, is dit het moment om ermee te beginnen. Het kan maanden duren om een koper te vinden en het proces af te ronden en u wilt niet dat de koop een week voordat u het land verlaat afgerond moet worden. Uw huis verhuren kan een andere optie zijn. Maak een afspraak met een makelaar die gekwalificeerde huurders kan vinden en uw onroerend goed kan beheren terwijl u weg bent.
  Neemt u de auto mee? Nee, beslis dan of u de auto wilt verkopen of opslaan en regel dit.
  Huisdieren zijn voor veel mensen een onderdeel van het gezin en ze reizen met het gezin mee, waar de reis ook naartoe gaat. Met uw huisdier naar een ander land verhuizen, kan speciale aanvragen, medische dossiers en zelfs een korte periode van quarantaine vereisen. Onderzoek welke vereisten er gelden en spreek met uw dierenarts over de beste manier om ermee om te gaan. Spreek vervolgens met ons over het transport. spreek vervolgens met ons over het transport. Crown kan u erbij helpen om een veilige, comfortabele verhuizing te regelen.
  Wacht niet tot het laatste moment om te controleren of uw televisie, computer, mobiele telefoon en andere elektronische apparaten zullen werken in land van aankomst. Er zijn een heleboel verschillen tussen landen, dus wees er zeker van dat u de juiste benodigde adapters en koopt. Internationale tarieven en roaming voor mobiele telefoons kunnen erg duur zijn, dus het zou beter zijn om een nieuw contract af te sluiten.