Alleenstaanden

Ga naar de sectie

    Alle steun die u nodig heeft voor een grote verandering

    Een internationale verhuizing is een erg bijzondere ervaring in sommige gevallen zelfs het groot avontuur van uw leven. Wanneer u alleen verhuist.

    Een van de factoren die de ervaring nog leuker kan maken is vrienden of vriendinnen om deze ervaring mee te delen. Van te voren raden we u aan om te informeren naar eventuele vrienden of bekenden welke in de regio wonen, een andere optie is op social media te zoeken naar en of lid te worden van gemeenschappen in de omgeving. Via deze contacten kunt u persoonlijke meningen en eventuele tips opvangen.

    Wanneer U alleen verhuist raden we u aan om in een levendige omgeving te gaan wonen. Denk hierbij aan wijken met koffietentjes, restaurants, kroegen en eventuele clubs. De kans is groot dat u gelijkgestemden kunt ontmoeten wanneer u zich in zo’n omgeving vestigt. Tot slot raden we u aan om lid te worden van een expatgemeenschap en sociale activiteiten te ondernemen. Het lidmaatschap van een expatgroep stelt u in staat om nieuwe mensen te leren kennen en er kan eventueel geholpen worden met praktische vragen.

    De meeste Crown medewerkers hebben een expat verleden of zijn nog expat. Zij kunnen de zelf opgedane ervaring in praktijk brengen. We helpen U daarom graag.