Crown Worldwide Nederland Organiseert een Dagje uit voor Bewoners van Amerpoort

Op 6 december organiseerde Crown Nederland een kerstuitstapje voor 15 bewoners van Amerpoort. Amerpoort is een organisatie met 2.400 werknemers en 600 vrijwilligers die meer dan 2.200 mensen met een verstandelijke beperking begeleidt bij hen thuis of op één van de ruim 300 woonlocaties.

Twaalf leden van het Crown Worldwide Nederland team hebben de bewoners van Amerpoort begeleid bij hun jaarlijkse kerstuitstapje . Vanwege de noodzaak van een-op-een-zorg van de bewoners was een groter evenement  niet mogelijk. Bij de kennismaking werden de vrijwilligers van Crown gekoppeld als buddy aan een bewoner en gingen per bus naar een nabijgelegen tuincentrum. Het centrum had geweldige kerstprodukten en de bewoners vermaakten zich met het kopen van kleurrijke decoraties voor hun kamers. Na het winkelen bij het tuincentrum dronk het team een beker warme chocolademelk met de bewoners.
 
Bij terugkomst op Amerpoort assisteerden de vrijwilligers van Crown de bewoners bij het versieren van hun kamers. Daarna bereidden ze een  smakelijke raclette maaltijd  die gezamenlijk werd genuttigd.De bewoners van Amerpoort en medewerkers van Crown hadden een geweldige dag.  Het team van Crown beloofde om dit uitstapje het komende jaar weer te doen.