CrownCare Protection Programma's

Ga naar de sectie

  Transit Protection

  CrownCare Application Form (pdf)

  Transit Protection

  Het is geheel onwaarschijnlijk dat uw huidige verzekeraar van de inboedel u een bescherming zal bieden tegen de risico's die gepaard gaan met internationale verzending. Het CrownCare Transit Protection plan is ontworpen om de dekking te geven die u nodig heeft tegen de risico's die gepaard gaan met verzending per weg, spoor, schip of vliegtuig.

  Het personeel van Crown is goed getraind om voorzichtig te zijn en onze klanten met het uiterste respect en professionaliteit te behandelen bij het inpakken, transporteren, afleveren en uitpakken van de persoonlijke bezittingen van de klanten. We zijn er trots op een van de hoogst gewaardeerde vermeldingen voor claimvrije relocaties in de industrie te hebben. Ook al neemt Crown iedere voorzorgsmaatregel om risico uit te sluiten, is het belangrijk niet te vergeten dat de persoonlijke eigendommen per boot, vliegtuig, vrachtwagen of trein reizen, die allemaal inherente risico's met zich meebrengen. Dit is waarom Crown het CrownCare Transit Protection plan biedt met polissen die volledige vervangingskosten dekken op een "all risk"-basis.

  CrownCare Transit Protection is onderschreven door AXA Corporate Solutions Marine, de leidende provider ter wereld van dit type dekking. De polissen bieden een dekking van de volledige vervangingskosten op een "deur-tot-deur"-, "all risk"-basis.

  Klik hier voor meer informatie.