Officiële studie

Ga naar de sectie
   

  Raad eens? Uw huiswerk doen helpt...

  Studeren in het buitenland is ontzettend populair geworden in de afgelopen jaren. Het is een uitstekende mogelijkheid om een nieuwe cultuur te beleven en uw horizon te verbreden, terwijl u verdergaat met uw opleiding. Verder zijn veel mogelijke werkgevers onder de indruk van een buitenlandse studie en als u een nieuwe taal leert in het buitenland is dat een extra bonus.

  Veel universiteiten hebben officiële studieprogramma's voor buitenlanders, dus dat is de beste plaats om te beginnen. Uw begeleiding, huisvesting en lesgeld zijn meestal inbegrepen bij uw totale uitgaven voor uw opleiding en de meeste scholen helpen hun buitenlandse studenten bij het vinden van woonruimte.

  Doe uitgebreid onderzoek van tevoren, als u zichzelf wilt inschrijven in een buitenlands programma. Zoek uit wat uw toekomstige instituut of programma eist van buitenlandse studenten in termen van leeftijdsgrenzen, documentatie, dossiers van vorige scholen, visa etc. Verzamel details over eventueel extra schoolgeld of belastingen die u zou moeten betalen. Vraag of de school of het programma huisvesting regelt of u kan helpen bij het vinden ervan. Van de voorbereiding van uw verhuizing tot het moment dat u gesetteld bent, kan Crown u helpen om het proces te doorlopen.

  Zoek op internet naar buitenlandse studieprogramma's en aanverwante websites. Vaak bevatten deze ook tips en adviezen van studenten die in het buitenland hebben gestudeerd en die kunnen van onschatbare waarde zijn bij het plannen van uw ervaring.