Pensionering

Ga naar de sectie

    Er is geen beter moment voor een nieuw begin

    Waar wilt u uw pensioenjaren doorbrengen? Veel landen staan op lijsten van ideale landen om van uw pensioen te genieten vanwege de lage kosten voor levensonderhoud en het aantrekkelijke weer. Of u nu uw pensioen wilt doorbrengen aan het strand, in de bergen of in een levendige stad, er zijn een hoop dingen waar u rekening mee moet houden.

    Het budget is waarschijnlijk de belangrijkste factor. Welke bronnen van inkomsten heeft u en kunt u comfortabel leven op de locatie van uw wens? Wat voor effect heeft het voor u op de belasting? Heeft u dezelfde voordelen van de staat? Waar kunt u uw gezondheidszorg krijgen en hoe gaat u ervoor betalen? Als u ernstige of chronische medische problemen heeft, heeft u dan makkelijk toegang tot gespecialiseerde zorg van goede kwaliteit?

    Onderzoek ook de wettelijke vereisten van uw bestemming. Heeft het land speciale voorzieningen voor gepensioneerden? Heeft u een visum of andere juridische documenten nodig om daar te leven?

    Het internet is een enorme bron van informatie over plaatsen voor gepensioneerden, die ook de voors en tegens, persoonlijke beoordelingen en forums bevatten waar u vragen kunt stellen en in contact kunt komen met anderen die hun pensioen in het buitenland doorbrengen. Neem wanneer u uw bestemming heeft gekozen contact op met Crown en wij zullen u helpen om voor de rest te zorgen.