De beste landene for god balanse mellom jobb og privatliv

Muligheten til å oppleve nye ting og utvikle din karriere i andre omgivelser er veldig tiltrekkende for mange mennesker. En god balanse mellom jobb og privatliv gir deg tid til å nyte ditt nye hjem og oppdage ditt nye hjemland. I dette henseende har vi sett på noen av de beste landene som du bør vurdere:

Brasil

Sør Amerikas største økonomi. Brasil vokser jevnt med internasjonale jobbmuligheter, derav selskaper innen «Fortune 500 Companies».

Costa Rica

Et behagelig varmt klima og lave levekostnader er attraktivt for nye karrieremuligheter i Costa Rica. Faktisk, i henhold til «Happy Planet Index», http://happyplanetindex.org så er mennesker som bor i solfylte land lykkeligere.

Midtøsten

Dubai, Bahrain og Qatar er alle land som blomstrer med aktiviteter for de som søker seg til en internasjonal karriere. For øyeblikket så er selskaper i Dubai i gang med implementering av interne retningslinjer som skal øke medarbeidertilfredsheten og å hjelpe sine ansatte med å finne balanse mellom jobb og privatliv. Dette vil igjen gi de ansatte mer tid til å nyte sosiale og familieaktiviteter.

Asia

Et voksende antall mennesker flytter til asiatiske land som for eksempel Kina og Thailand. Her har du lave levekostnader, rimelige velferdsordninger og et bredt boligtilbud for alle utlendinger som vil bo i Asia. I tillegg finnes det et bredt kulturliv og mange sosiale aktiviteter å velge mellom, alt etter dine preferanser.

Danmark

I Danmark har du et godt velferdssystem og veldig fleksible arbeidstider. Dette gir deg mer fleksibilitet til jobb, privatliv og oppleve landet når det passer deg best.

Dersom du er interessert i å lære mer om disse landene så kan du lese mer i våre destinasjonsguider. Her finner du mange nyttige tips og råd om hvordan du kommer i gang med en flytting.