Tjenester

Liste over tjenestene våre

Forhåndsvisnings- og orienteringsturer
En forhåndsvisningstur før flyttingen gir deg full orientering om stedet du flytter til: boområder, transport, skolegang, helsetjenester og sikkerhet. Det er stor forskjell på å besøke et sted og bo der.
Hjemmekonsultasjon
Det er så mye du må tenke på når du forbereder deg på å flytte. En Crown-konsulent kommer hjem til deg for en konsultasjon og for å veilede deg gjennom prosessen. Det er fint om du forbereder deg litt før hjemmekonsultasjonen. Nedenfor ser du omtrent hva
Immigrasjonstjenester
Vi gjør det lettere å krysse grenser
Skolesøk
Bytte av skole kan ha stor innvirkning på et barns utvikling. Vi gir lokale råd om skolegang for alle alderstrinn, også barnehager og førskoler.
Virtuelle konsultasjoner
Fullstendige videoopptak av alle gjenstander du skal flytte
Boligforsikring
Vi passer på hjemmet du forlater
CrownCares beskyttelse av personlig eiendom
Uansett hvor du drar i verden, er du og eiendelene dine dekket av vår eiendels- og ansvarsforsikring.
CrownCares transittbeskyttelse
Tilbyr vi omfattende transittbeskyttelse og tilbyr fullrisikoforsikring som dekker alle erstatningskostnader.
Metoder for transport og lagring
For alt du planlegger å ta med deg under din internasjonale flytting, tilbyr vi et utvalg av transportmetoder og lagringsløsninger.
Interkulturell opplæring
Det er stor forskjell på å jobbe i et annet land og å få livet ditt til å fungere der. Vår interkulturelle opplæring hjelper familier med å bo seg til på det nye bostedet.
Språkopplæring
For å hjelpe deg med virkelig å «bo deg til» tilbyr vi en rekke språkkurs, både i grupper og individuelt, spesialtilpasset evnene og behovene du og familien har.
Vi hjelper deg til rette på destinasjonen
Ved ankomst tilbyr vi en rekke tjenester for å hjelpe deg til rette og gjøre huset ditt til et «»hjem», slik at du kan starte livet ditt på et nytt sted.
Internasjonale flyttinger
Fra dør til dør tar vi vare på all håndtering, transport og oppbevaring av dine personlige eiendeler til den høyeste standard.
Sikker lagring
Hvis du trenger lagerplass der du flytter fra, eller der du flytter til i et annet land, tilbyr vi meget sikre kortsiktige eller langsiktige lagerløsninger av topp kvalitet.
Din egen flyttekoordinator
Vi er med deg hvert skritt på veien