Flytting til California

Hvis du vil starte et nytt liv i en by med et varmt klima, flotte strender og en utendørs livsstil kan Los Angeles være stedet for deg.

Expats som flytter til Los Angeles (LA) får oppleve USA på sitt beste. Vakre mennesker, glamorøs kultur, det siste innen underholdning og ultramoderne trender er noe av det som gjør byen til et populært tilholdssted for unge mennesker som vil opp og frem. 

Los Angeles har en lang kystlinje med vakre, gylne strender. Livsstilen er flott og avslappet, men det er viktig å huske at det er relativt dyrt å bo i byen. 

Innbyggerne i Los Angeles er svært helsebevisste. Byen har derfor mange gode helseinstitusjoner, men tilgang til disse forutsetter en fullstendig helseforsikring. Man bør være oppmerksom på at selv om standarden på sykehus og medisinsk behandling i LA er utmerket, er prisen deretter.

Byen har også et mangfoldig forretningsliv, med industrier i mer eller mindre alle deler av det amerikanske og internasjonale markedet. Selv om forretningskulturen i LA kan være litt mer avslappet enn den man finner på østkysten, vil expats som flytter til byen oppleve arbeidslivet som svært konkurransedyktig.

I Los Angeles har man alltid mye å finne på, enten man liker å delta på forskjellige arrangementer, nyte utelivet eller spise ved en av byens mange utmerkede restauranter.

Finne ut mer her.