Forestill deg en stressfri flytting

Flytting kan være en følelsesmessig berg- og dalbane full av spenning og bekymringer. Det kan også være stressende. Etter å ha flyttet millioner av familier og enkeltpersoner i løpet av de siste 50 årene har vi har en forståelse av de vanligste spørsmålene kundene spør oss om.

Kan jeg pakke mine egne eiendeler?

Det er å anbefale å overlate pakkingen til ditt flyttebyrå.  De har god kunnskap om hvordan de skal håndtere sine kunder og deres eiendeler, og hva som kan importeres inn i hvert enkelt land. De hjelper deg slik at dine eiendeler kommer trygt fram uten forsinkelser.

Hva er transittiden, hvor lang tid tar det?

Dette avhenger av din destinasjon, men du bør kalkulere med inntil 14 uker for oversjøiske destinasjoner. Crown foretrekker å kalkulere inn litt ekstra tid slik at dine eiendeler kommer fram tidligere enn forventet. Forsinkelser fører bare til frustrasjon.

Hva med forsikring?

Det er anbefalt at eiendelene dine er forsikret, du kan velge å tegne din egen forsikring. Alternativt kan ditt flyttebyrå tilby deg sin egen forsikring.  Crown Relocations tilbyr sin egen forsikring som dekker tap og skader. Vi erfarer av våre egne kunder at de ønsker vår forsikring og de fordeler dette gir. Ved skader eller tap så vil dette blir behandlet av vårt kontor på dine nye destinasjon. Vi har som målsetting at eventuelle forsikringskrav skal være oppgjort innen 30 dager uten involvering av tredjepart.

Kan jeg ta med meg mine kjæledyr?

I utgangspunktet, ja, du kan ta med deg dine kjæledyr. Men dette avhenger også av hvor du flytter til. Vi samarbeider tett med en rekke velrennomerte selskap som er spesialister innen transport av kjæledyr. Dette for å sikre at kjæledyrene flyttes og transporteres trygt og komfortabelt.