Flytta till Hong Kong med Crown

Skyskraporna, människorna och sandstränderna - i en perfekt mix.

Så coolt och så trendigt. Och samtidigt så mycket Kina

Hong Kong är inte bara en vibrerande storstad utan här ligger även Crowns huvudkontor.

För dig som kund innebär det att du alltid kommer vara I kontakt med medarbetare till Crown från det att du initierar din flytt i Stockholm till dess att du får ditt gods levererat i Hong Kong.

Innan du flyttar till Hong Kong är det av stor vikt att ditt arbetsvisum är klart så att Crown kan ordna med införtullning av ditt gods.

Crowns kunniga personal hjälper dig att fylla I de tulldokument som krävs inför din flytt och ansvarar även för att godset förtullas in på korrekt sätt. Det är viktigt att alla tulldokument är ifyllda på korrekt sätt innan vi kan skeppa ditt bohag.

Vi rekommenderar att du kontaktar oss senast 6 veckor innan ditt beräknade flyttdatum så att vi möjlighet att genomföra en kostnadsfri besiktning av ditt flyttgods samt lämna en offert. Det ger dig även mer flexibilitet gällande vilket datum som flytten ska ske.

Din flytt till Hong Kong kommer att ske via båt eller flyg beroende på storleken på ditt gods samt ditt önskade leveransdatum. Packmaterialet som används till dina ägodelar är anpassat för att klara långa transporter samt att det är packat av våra professionella medarbetare. Beroende ditt bohags storlek så packas det sedan i en container eller en mindre trälåda.

För mer information eller en offert kontakta gärna en av våra Move Managers på tel. 08-50011930