Tjänster

Lista över tjänster

Förhandsvisning och orienteringsresor
En resa i förväg till den nya platsen ger dig en uppfattning om den, till exempel platser att bo, transport, skolor, hälsovård och säkerhet. Men det är stor skillnad mellan att besöka en plats och att bo där.
Hembesök
Det finns mycket att tänka på när man förbereder en flytt. En Crown-konsult gör ett hembesök för att hjälpa dig att gå igenom processen. Innan hembesöket finns det några saker du bör tänka på. En översikt på vad du kan förvänta dig följer nedan.
Hitta skolor
Att byta skola kan påverka ett barns utveckling. Vi har lokal rådgivning om skolor för alla åldrar, inklusive daghem och förskolor.
Immigrations tjänster
Det måste till en uppmärksam samarbetspartner för att kunna uppmärksamma förändringar i de internationella lagarna gällande immigration och att hålla ett öga
Söka bostad
Hitta din perfekta partner: Våra lokala rådgivare använder sin marknadskännedom för att hitta lämpliga fastigheter baserat på dina önskemål och förhandlar fram fördelaktiga villkor på dina vägnar.
Virtuella konsultationer
Videofilm av alla föremål du ska flytta.
Dedikerad flyttansvarig
Vi är med dig hela tiden
Internationella flyttjänster
Vi hjälper till med allt, worldwide. Hantering, transport och lagring av dina personliga tillhörigheter är något av en konstform för oss.
Trygg magasinering
Crown Relocations investeringar i transport-och lagerutrymmen i hela världen ger bästa möjliga skydd för dina anställdas tillhörigheter, var de än befinner sig.
Installera sig på destinationen
När du anländer har vi ett utbud av tjänster som hjälper dig att börja känna dig hemma på din nya ort.
Interkulturell orientering
En kulturell orientering hjälper familjen att lättare bli hemtam på den nya platsen. En bättre förståelse av kulturen både på arbetet och utanför gör det lättare att anpassa sig till det vardagliga livet.
Språkutbildning
För att du verkligen ska bli hemmastadd erbjuder vi ett utbud av språkkurser, i grupp eller individuellt, som är speciellt utformade efter dig och din familjs kunskaper och önskemål.
Transportmetoder och lagring
För allt du planerar att ta med dig under din internationella flytt, erbjuder vi ett urval av transportmetoder och lagringslösningar.
Bostadsförsäkring
Ta hand om bostaden du lämnar
CrownCare lösegendomsförsäkring
Tar hand om dig vart du än åker
CrownCare transportförsäkring
Sinnesfrid har aldrig varit lättare att ordna