Om oss

Crown Worldwide Group-företagen delar alla en gemensam kvalitet - erfarenhet och insikt för att åstadkomma allt, från komplexet till rutinen.
Hoppa till avsnitt
  Då Crown har kontor med anställda runt om i hela världen är det till en stor fördel att ta hjälp av Crowns expertis vid en flytt till ett nytt land. 
   
  Med nästan 50 års erfarenhet har vi lärt oss att ju bättre du är förberedd desto mer troligt är det att din flytt blir lyckad. Vi hjälper dig med alla förberedelser så som att ge dig nödvändig information, hantering av dokument, planering och genomföring av din flytt. 
   
  Då vi hanterar hela processen kan du i lugn och ro tillsammans med din familj installera dig i ditt nya land medan vi levererar och packar upp ditt gods. 
   
  Med vår omfattande service kan vi hjälpa enskilda personer, familjer och företag över hela världen. 
   
   

  Crown Worldwide Group

  Crown är ett globalt företag med ett mångkulturellt team som hängivet arbetar för hög kvalitet och service.

  På Crown stöder vi våra kunder globalt genom våra regionala högkvarter och kontor i 207 orter i nästan 60 länder världen över.

  Genom det här upplägget kan vi ge stöd till företag och privatpersoner globalt och lokalt oavsett vilken service som efterfrågas.

  Crown Worldwide Group är en enhetlig organisation, och de företag som ingår i koncernen har en gemensam kvalitetsstandard, erfarenheten och insikten att veta hur man uträttar såväl komplexa uppdrag som rutinuppdrag.

  Vårt företag med anställda över hela världen hjälper dig att hantera ert globala team av anställda, vi tar hand om flyttuppdrag över hela världen, vi  garanterar en säker transport av värdefulla konstverk, och vi skyddar integriteten av din företagsinformation.

  Vad du än ber oss om kan du vara säker på att vi kommer att göra det bra.

  Crown Worldwide Group består av flera divisioner som erbjuder kompletterande tjänster i hela världen. Läs mer 🗗

  Crown World Mobility

  Global mobility management för företag, bestående av service till affärskritiska uppdrag och backas upp av ett unikt internationellt nätverk av kontor och erfarna människor. Läs mer 🗗 

  Crown Records Management

  Maximera värdet av företagsutveckling genom arkivering av information, aktiv förvaltning, smart och snabb spridning av information i hela företaget. Läs mer 🗗

  Crown Fine Art

  Världens första integrerade konstlogistikföretag. Crown Fine Arts passion för konst matchas av dess omsorg att hantera rörlighet och säkerhet av världens konstskatter. Läs mer 🗗

  Crown Logistics

  Mervärde åt leverantörskedjor inom sektorer som specialiserat sig på olja och gas genom till hotell och high-end återförsäljare. Tjänster sträcker sig från projektledning fram till specialiserade hantering, spedition, installation och tredjepartslogistik. Läs mer 🗗

  Crown Wine Cellars

  Crown Wine Cellars i Kina är kända som världens finaste anläggningar för lagring av vin. Tjänster innefattar hantering, lagring, distribution och långsiktig mognad för den ultimata njutningen av vin. Läs mer 🗗