Flytta till USA med Crown

Crown har ett stort antal kontor runt om I USA vilket för dig som kund innebär att du alltid kommer vara I kontakt med medarbetare till Crown under din flytt till USA. Både på hemmaplan i Sverige och när du väl anländer Flytta till USA med Crowntill USA:

Innan du flyttar till USA är det av stor vikt att ditt visum är klart.

Vår kunniga personal kan hjälpa dig med att fylla I de tulldokument som krävs för flytt och hjälpa dig med transportförsäkring av ditt gods. Alla tulldokument måste vara ifyllda och inskickade till oss innan vi kan skeppa ditt bohag.

Vi rekommenderar att du kontaktar oss senast 6 veckor innan ditt beräknade flyttdatum så att vi möjlighet att genomföra en besiktning av ditt flyttgods samt lämna en offert. Det ger dig även mer flexibilitet gällande vilket datum som flytten ska ske.

Din flytt till USA kommer att ske via båt eller flyg beroende på storleken på ditt gods samt ditt önskade leveransdatum. Packmaterialet som används till dina ägodelar är anpassat för att klara långa transporter samt att det är packat av våra professionella medarbetare. Beroende på hur stort ditt bohag är packas det sedan i en container eller en mindre trälåda.

För mer information eller en offert kontakta gärna en av våra Move Managers på tel. 08-50011930