Hitta skolor

Att byta skola kan påverka ett barns utveckling. Vi har lokal rådgivning om skolor för alla åldrar, inklusive daghem och förskolor.

Ett lärande för livet

Ett barns utveckling kan påverkas mycket av att byta skola och anpassa sig till en internationell eller lokal läroplan. Så det är viktigt att hitta rätt utbildningsmöjligheter för dem.

De flesta större internationella destinationer har en bra blandning av internationella, privata och offentliga skolor. Men upplevelser och avgifter varierar. Vi har lokal rådgivning om skolor för alla åldrar, inklusive daghem och förskolor.

Ta reda på möjligheterna före flytten

Med vår skoltjänst hjälper vi dig att jämföra skolornas läroplaner, antagningsvillkor och ansökningsprocesser. Genom att du får en känsla för varje skola och vilka alternativ som är tillgängliga kan du rikta in dig på ett urval och hitta en skola som passar dig och dina barn.

Vägledning hela vägen

I samråd med dig kontrollerar vi lediga platser på skolor. Vi hjälper till att samordna antagningsprocessen, fungerar som mellanhand och håller alla uppdaterade om ansökningsstatusen. Vi kan även ordna besök till skolor och vid behov följa med dig och din familj.

De rätta kontakterna

Vi har länge prioriterat utbildning. Vårt engagemang i samhället inkluderar stöd till skolor i hela världen och praktikprogram.