Internationell flyttfirma

Allt fler svenskar väljer att flytta utomlands för att bo och arbeta.
Allt fler svenskar väljer att flytta utomlands för att bo och arbeta. Det kan röra sig om allt ifrån en kortare period som till exempel ett år upp till flera år. När man väljer att flytta sig själv och kanske till och med sin familj för en sådan lång tid är det såklart nödvändigt att man kan ta med sig hela, eller i alla fall delar av, sitt bohag och sina tillhörigheter.

Få professionell hjälp med flytten

För att flytta så pass mycket gods långa sträckor bör man ta hjälp av en internationell flyttfirma. Crown är en sådan flyttfirma och vi kan hjälpa till med i stort sett alla delar av flytten och även underlätta hanterandet av projektet och minska risken för förseningar och problem som uppstår på vägen.

Gör flytten smidig

Crown är en internationell flyttfirma som har erfarenhet om allt som behövs för att forsla gods, att föra det in och ut ur olika länder och vilka regler och riktlinjer som gäller. Vi kan hjälpa er med allt från inspektion av godset, professionell paketering, transport, uppackning, tulldeklarationer och annan dokumenthantering till paketering och magasinering av delar av bohaget som inte tas med till det nya landet. För dig som ska flytta utomlands erbjuder vi trygg och smidig flytthjälp!