Destination settling-in services

Hoppa till avsnitt

  Få en bra start

  Erfarenheten visar att välinformerade anställda är mer benägna att anpassa sig till sin nya tillvaro och leverera resultat snabbare.

  Det är stor skillnad att besöka en plats och att bor där. Förväntan inför uppdraget och uppdragets svårighet har stor inverkan på hur det utvecklas.  Crown  har vuxit upp vid sidan av utbyggnaden av företagens relocation, vi har lärt oss hur man kan ökar sannolikheten för en lyckad relocation.

  Preview trips är en perfekt förberedelse

  Preview trips är inte en semester, de är mer av en informationsresa

  Med egna anställda på plats i 60 länder, är vi väl rustade att hantera en preview trip till destinationer över hela världen.

  Alla våra anställda har en passion för sina platser. Deras lokalkännedom i kombination med en bredd av erfarenhet ger dem unik inblick i hur man får saker gjorda i deras länder.

  De kommer att skapa en skräddarsydd preview trip som ger en positiv och fördjupad introduktion till valda plats, vi tar oss an alla specifika frågor och ser till att besöket är effektivt och objektivt.

  Bästa boendestandard för din budget

  Varje destination erbjuder ett brett utbud av boendetyper som passar olika behov, livsstil och budget.

  Vi kommer opartiskt förklara de alternativ som finns, ge råd om olika bostadsområden, lokal service, kommunikationer, säkerhet och er policy.

  Vi har kunskap om de lokala bostadsmarknaderna och kan förhandla förmånliga villkor samt samordna alla formaliteter för en trygg och säker flytt. Vår service innefattar även hjälp vid avflytt, uppsägning av hyreskontrakt samt hjälp att avsluta boendet på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

  Inflyttning och att komma i ordning

  Vid ankomsten erbjuder vi en rad tjänster för att göra processen att komma tillrätta i bostaden så enkelt som möjligt under dessa överväldigande första dagarna och veckorna.

  Vi hjälper till att starta upp grundläggande abonnemang, vi ger råd om bank, körkort, försäkringstjänster och lokala registreringar.

  Det är särskilt användbart för den anställde med familj, att få hjälp att lära känna sin nya omgivning. Liksom vid en preview trip försöker vi ta hänsyn till de många omedelbara frågor som dyker upp då man flyttar till en ny plats.

  Förberedelse är a och o, men det kommer alltid att finnas överraskningar. Dina anställda kommer att behöva stöd, och vi kommer att vara där.