En månad kvar

Hoppa till avsnitt

    Det är dags att göra de slutliga förberedelserna.

    Vid det här laget bör du ha all nödvändig dokumentation på plats och det är dags för nedräkning.

    Om du inte redan har, ta kontakt med Crown Relocations snarast för att fastställa ett datum för packning och flyttning av dina saker och personliga tillhörigheter. Bekräfta planering av lastningsdatum, de förväntade transittiderna och leveransdatum samt hur du kan kontaktas vid förseningar eller om något oväntat inträffar. Om du kommer att flytta fordon kan vi hantera dessa också. Boka flyg och transport till och från flygplatsen. Anländ i god tid före avresan till flygplatsen för internationella flygningar, och inkludera extra tid vid ankomsten för att gå igenom tullen. Ordna hotell och hyrbil på resmålet om du behöver det.
    Meddela dina nuvarande leverantörer av tex el, vatten, försäkringsbolag mfl att du ska flytta samt ny adress och telefonnummer. Om du redan vet var du ska bo på din destination, se till att dina abonemang för el, vatten etc är öppnat innan du flyttar in. Ge familj, vänner och affärsbekanta dina nya kontaktuppgifter och beställ eftersändning av post till ditt nya hem. Se till att dina banker, kreditkortsföretag och andra företag har den nya informationen och kan uppdatera sina register.

    Slutligen, avsluta förberedelserna in för packning av dina tillhörigheter. Behåll pengar, smycken och andra värdesaker med dig, liksom viktiga dokument såsom pass, visum eller patientjournaler. Det är också en bra idé att packa ev läkemedel eller toalettartiklar som du bär med dig om dina tillhörigheter skulle bli försenade.