Ensamstående

Hoppa till avsnitt

    Ta hjälp av allt stöd du kan för den stora förändringen

    Du är på väg mot ditt livs äventyr, och eftersom du inte har någon annan att ta hänsyn till, har du friheten att göra vad du vill. När du har bestämt dig för ditt nya hem, dra nytta av Internet för att lära känna din nya hemstad.

    Oavsett hur självständig du är, skaffa dig nya vänner som delar dina intressen då kommer omställningen blir mycket smidigare och angenäm. Nätverka genom vänner, familj och kollegor för att hitta andra som redan bor där. Be om deras personliga erfarenheter kring deras flytt till platsen. 
    Du kommer lättare träffa människor om du bor i ett område som uppmuntrar social interaktion som kaféer, restauranger och klubbar, snarare än en gemenskap som lockar familjer. Sök upp andra med liknande intressen och livsstilar genom sociala aktiviteter, sport och studier. Många länder har expat samhällen vars medlemmar är mer än glada att välkomna nya invånare och visa dem runt.

    På Crown har vi hjälpt människor att flytta till nya spännande platser över hela världen, så låt oss veta hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.