Flyttjänster

Hoppa till avsnitt

  Flytta från dörr till dörr 

  Crown är unikt globalt med egna lokala kontor och resurser vilket garanterar en noggrannare kontroll av kvalitet och kostnader.

  Flyttar utan gränserna

  Vår investering inom flytt –unik i relocation service -gör att vi kan använda Crowns personal och fordon där så är möjligt. Det gör det också möjligt att hålla leveranskedjan vilket kostar mindre, och kontrollen av kvaliteten blir bättre.

  Majoriteten av uppdragen betalas av arbetsgivaren och därmed föremål för en policy hos företaget. Vi arbetar för att se till att varje flytt är optimerad för att uppfylla dina mål och budget.

  Varje flytt samordnas av "move managern" som råder, stöttar och uppdaterar din anställde steg för steg. Alla transporter hanteras i vårt globala system för spårning för att säkerställa att alla vet statusen på flytten, inklusive dina anställda.

  Noggrant förpackad, säkert stuvade

  Med kunskap kring din flyttpolicy och med hjälp av  RITA, vår egen iPad app, skapar vi detaljerade inventeringar. Vi beräknar volym och vikt, och noterar om det finns saker som kräver särskild vård eller instruktioner som kommer att skickas till packteamet inför flyttdagen. Genom Appen uppdateras den anställde via en säker anslutning till vårt operativsystem i realtid.

  Varje flytt börjar med en konsultation i hemmet

  Vi på Crown tar ansvar.

  Crown tar särskilt ansvar för säkerheten för dina anställdas tillhörigheter under transport eller lagring. Våra team är välutbildade i konsten att hantera objekt med omsorg, samt har vetenskap om säker packning och lastning.

  Vi använder alltid högkvalitativa förpackningsmaterial och varje paket har en unik färgkodade identitet, vilket hjälper oss att effektivt flytta in saker i det nya hemmet, förenklad kommunikationen minskar stressen för dina anställda.

  Crown har ett gott rykte om att erbjuda en noggrann packning, försäkring och transport vilket återspeglas i vår feedback från kunderna. Den respekt vi visar för de anställdas tillhörigheter motsvaras av den respekt våra team visar för våra kunders hem. När de kommer till sitt nya hem, kan vi erbjuda hushållsnära tjänster och kontrollerar att allt är perfekt.

  Crowns satsning på transport- och lagerutrymmen i hela världen ger bästa möjliga skydd för dina anställdas tillhörigheter, oavsett var de är.

  Alla våra lager är byggda med höga krav för att skydda mot brand, skadedjur, vatten och stöld. Många anläggningar är specialbyggda av Crown enligt en unik design.

  CrownCare transit insurance

  Vår försäkring är anpassas så att dina anställda kan känna sig trygga om något skulle skadas under en flytt. 

  Vår försäkring är bredast i branschen och erbjuder 2 alternativ, antingen kan man försäkra allt genom Lump sum eller så kan den flyttande välja vilka saker de vill försäkra. 

  Skulle skadan vara framme så erbjuder vi rådgivning med hjälp av vår avdelning: Crown care. 

  Vi erbjuder snabb service för att ersätta / reparera det som är skadat så att familjen kan koncenterara sig på att installera sig i sitt nya hem. 

  Försäkra din bostad medan du arbetar på annan ort

  Vi erbjuder även försäkring på din nya bostad dit du flyttar. 

  Försäkring på bostaden du lämnar 

  Samma sak gäller för bostaden du flyttar ut ur, vi erbjuder en försäkring även där.