Internationella flyttjänster

Hoppa till avsnitt
   

  Vi hjälper till med allt, worldwide.

  Hantering, transport och lagring av dina personliga tillhörigheter är något av en konstform för oss. Vår personal är trevliga, strukturerade och flitiga och de  garanterar säkerheten för alla objekt som de hanterar.

  Vi äger och driver specialanpassade lager och utrustning över hela världen, som garanterar en säker hantering av personliga tillhörigheter. Endast  miljövänliga förpackningsmaterial av högsta kvalitet används och varje ägodel är ordentligt skyddad inför sin transport.

  Transport av bohag

  Crown äger och driver över 200 specialanpassade lager i nästan 60 länder, vilket garanterar en säker hantering av personliga tillhörigheter vid flyttar runt hörnet eller över hela världen. Crowns "Move Management" system och "One Point of Coordination" struktur förenklar flyttprocessen genom bra information och lyhörd service från planering tills ni är på plats i det nya hemmet.

  Flytt av husdjur

  Crowns kunder kan lita på att deras husdjur kommer att tas om hand av vårdande, kunniga och medkännande hanterare under flytten. Crown har ett nätverk av specialister på flytt av husdjur och kunskap om registreringar, särskilda resekrav och medicinska föreskrifter. Vi kan rådgöra om dessa detaljer, så att de kan känna sig trygga inför flytten.

  Online Tracking Tools

  Vårt unika trackingsystem finns online och är ett  lösenordsskyddat spårningsverktyg som ger dig tillgång till status av dina personliga tillhörigheter i realtid. Klicka här för att se den i aktion.

  Transporter av små bagage

  Crown Express erbjuder ett billigt alternativ för att flytta alla dina lådor, resväskor och sportutrustning. Om du har ett litet antal objekt att flytta, fylla i vårt formulär online och vi ger dig en kostnadsfri offert.

  • Service inom en vecka till Australien och Nya Zeeland
  • Regelbunden service till andra destinationer över hela världen, inklusive Sydafrika, USA och Kanada
  • Ett utbud av tjänster som passar din budget
  • Konkurrenskraftiga priser - inga dolda kostnader
  • Expert packservice tillgänglig
  • Crowns kontor på destination - vi inte använder agenter
  • Vi kan ge dig en kontaktperson och telefonnummer på destinationen innan du reser
  • Hjälp med införtulling och alla handlingar
  • CrownCare Försäkring