Support till anställda och deras familj

Hoppa till avsnitt

  En upplevelse för livet

  Att byta skolor och att anpassa sig till en internationell eller lokal läroplan kan ha en stor inverkan på ett barns utveckling. Så det är en viktig fråga att hitta bra alternativ för dem.

  Goda råd

  Om barnen är glada, blir deras föräldrar, dina anställda, glada. Barnens upplevelse i skolan kommer ha stor inverkan på dem och deras föräldrar.

  Crowns personal erbjuder lokala råd om skolgång för alla åldrar, inklusive lekis och förskolor.

  Ta en titt på möjligheterna innan du reser

  De flesta större städer erbjuder en bra blandning av skolor, internationella, privata och offentliga. Men erfarenheterna varierar, liksom avgifterna.

  Vi hjälper dina anställda att enkelt jämföra skolornas läroplan, förkunskapskrav och ansökningsförfaranden. Detta ger ett bra underlag om de alternativ som finns tillgängliga inför deras val.

  Inside-information från dina guider i landet

  I samråd med dig kommer Crown kontrollera tillgänglighet på olika skolor. Vi kan också ordna skolbesök och följa med familjen där det behövs. Vi hjälper till att samordna ansökan och hjälper till att informera om ärendets status.

  Interkulturella Tjänster — Crowns egen kulturträning 

  Deltagare från Crowns kulturträning har upplevt detta som mycket givande och att sannolikheten att lyckas i det nya landet ökar, både socialt och professionellt.
  Det förtroende som vunnits genom att lära sig att kommunicera, och tillfredsställelsen i att integrera i den lokala kulturen, bäddar för en positiv erfarenhet och bättre prestation.


  Executive coaching, one-to-one

  Våra program för chefer är anpassade till de specifika utmaningar som möter dem och genom kulturträning kan man identifiera specifika behov och frågor och bygga en handlingsplan för fortsatt kulturell och professionell utveckling. Coachning under tiden för uppdraget är också en möjlighet för att täcka en mängd företags- och ledarskapsfrågor.

  Från kommunikation till förståelse

  Kunskap i ett lands språk för att kunna läsa en restaurangmeny eller parlörer för att  hjälpligt göra dig förstådd i vardagen räcker inte särskillt långt i de här sammanhangen. Kommunikationsstilar och beteenden i näringslivet är mer komplexa och svårare att bemästra.
  Interkulturella Tjänster kartlägger behovet av stöd för hela familjen, deras utmaningar och problem kan göra skillnaden mellan framgång eller misslyckande. Specifik språk- och kulturellträning kan hjälpa hela familjen att anpassa sig till den nya platsen.

  Språkutbildning

  Crown förstår hur svårt det kan vara för en anställd att anpassa sig till vad som kan vara en helt annan miljö, särskilt när de inte behärskar språket flytande.

  Förbättrade kunskaper ger den anställde förtroende i både affärs- och sociala situationer. Språkutbildning möjliggör också för de anställda och deras familjer att engagera människor de möter.
  Vår språkutbildning lär ut färdigheter i att tala, lyssna, läsa och skriva, inklusive teknisk terminologi vid behov.

  Partnersupport— stöd till respektive i värdlandet

  Att din respektive eller familj vantrivs är en av de vanligaste orsakerna till att uppdraget misslyckas. Partnersupport assistance program tipsar och ger råd om alternativ för din partners karriär. För dem som inte arbetar, eller för respektive som inte kan hitta ett jobb på grund av visumkrav eller andra hinder, kan programmet hjälpa dem att etablera kontakter, och undersöka möjligheten att arbeta ideellt eller studera.