İspanya'da İngilizcenizi geliştirmek için nereye taşınmalısınız?

İngilizce öğrenmek için harcadığımız onca zamana rağmen, çoğu kez seviyemizin yeterince iyi olmadığı söyleniyor.  İngilizce becerilerinizi geliştirmenin, İngilizce konuşulan bir ülkeye taşınmaktan daha iyi yolu nedir? Burada,  Internations'dan alınan en son Expat Insider anketine göre, expatlar için İngilizce konuşulan en iyi on yerin (ABD hariç olmak üzere) listesini bulabilirsiniz.  
 
Akdeniz Meltemi
 
Yer seçiminizde iklim önemli bir unsursa, ada ülkesi Malta listenizin başında olmalı.  Orada bulunan expatlar, yalnızca havadan dolayı değil, aynı zamanda yüksek yaşam kalitesi, yerleşme kolaylığı ve bütçenizi dengede tutmanıza olanak veren yerel fiyatlar açısından da seçimlerinden son derece memnunlar!
 
Hem çalışmak, hem yaşamak için!
 
İş-yaşam dengesi birinci önceliğinizse, biraz daha uzağa, güneydoğuya doğru taşınmanızı öneririz. Kesinlikle Yeni Zelanda! İngilizce konuşulan ülkeler arasında olan Yeni Zelanda'ya taşınmak, boş zamanlarınızın tadını çıkarmanızı sağlayacaktır; "le pays des kiwis"de yaşayanlar haftada ortalama 42,2 saat çalışıyor.  Ayrıca, akşamlarınızı ve hafta sonlarınızı doğayla iç içe geçirmekten daha iyi ne olabilir ki? Yeni Zelanda'da, büyüleyici bir manzaranın yanında, muazzam bir hayvan çeşitliliği mevcut; bu, orada yaşayan expatların çok beğendikleri bir özellik: Expatların %95'i ortamın kalitesini pozitif olarak değerlendiriyor.  
 
Asya'ya yönelmek mi istiyorsunuz?
 
Asya ülkelerine taşınıp, İngilizce konuşmak istiyorsanız, Singapur ilk tercihlerinizden biri olmalı.  Güvenli ve çok kültürlü bir ortamda yaşamak istiyorsanız, resmi dili İngilizce olan bir milletler topluluğu ülkesi olan Singapur benzersiz bir yer.  Anket uygulanan expatların %100'ü, kişisel güvenlik konusunda olumlu geri bildirimde bulundu.  Mali yönden endişeleriniz varsa, expatların %86'sının olumlu not verdiğini bilmenizde fayda var.